Студрада

Студентська рада університету  – є вищий виконавчий орган студентського самоврядування.

А якщо простіше – то це саме та команда ініціативних, творчих та самовідданих студентів з усіх факультетів, які працюють задля цікавого дозвілля, налагодження побутових умов в гуртожитках, високої успішності в навчанні, пропаганди спортивного та здорового способу життя серед всієї студентської громади. І найголовніше – це саме ті представники студентського самоврядування, які готові витрачати свій вільний час на те, щоб захищати права та інтереси студентів, звертатися з пропозиціями, заявами та клопотаннями від імені молоді до адміністрації університету, допомагати вирішувати будь-які проблеми та складнощі, підтримувати, заохочувати та запалювати серця тих, хто прагне до творчого самовираження, удосконалення себе і створення яскравого світу навколо!

На даний час студрада ФСУ поєднує в собі багато секторів: Волонтерський , Інформаційний ,  Міжнародний , Спортивний , Науковий , Навчальний , Культурно-масовий , Профорієнтаційний, Сектор соціальних досліджень,  Ліга молодих політологів, Профспілка факультету та Студентське телебачення F-TV.

Голова студентської ради ФСУ 2017 -2018

Едуард Бойко :

Найголовніша мета роботи нашої команди – це підвищення статусу студентського самоврядування в очах студентів та інших мешканців ФСУ. Я переконаний у тому, що саме студентство має об’єктивний погляд на системний устрій університетського життя, бо ми є головними героями цього процесу. Студентська рада повинна працювати заради покращення студентських років кожного, тому ми відкриті для будь-яких пропозицій та будемо намагатися втілити у життя ваші ідеї та бажання.

І тому ми не будемо чекати відповідного моменту, ми будемо СТВОРЮВАТИ його!

Ви довірятимете Студентській раді, а Студрада дбатиме про кожного з вас!

Edik