Привіт,  абітурієнт! Ти ще не впевнений чи варто поєднувати своє життя з факультетом соціології та  управління? Відповідь очевидна – ВАРТО!

Ми підготували для тебе декілька корисних посилань, перейшовши за якими ти  зможеш отримати інформацію щодо того, які нормативні документи знадобляться для вступу, ознайомитися з оновленими правилами прийому до ЗНУ у 2018 році, етапами вступної кампанії, дізнатись обсяг державного замовлення (кількість бюджетних місць), вартість навчання та багато чого іншого.

Приймальна комісія

Правила прийому до ЗНУ у 2018 році

Популярні запитання стосовно вступу до ЗНУ

Похожее изображение

На факультеті соціології та управління існує три кафедри, які здійснюють підготовку фахівців  за наступними освітніми програмами:

Академічний ступінь “Бакалавр”

Кафедра соціології : Соціологія (бакалаврат)

Кафедра політології: Політологія (бакалаврат)

Кафедра соціальної філософії та управління:

Академічний ступінь “Магістр”

Кафедра соціології: Соціологія (магістратура)

Кафедра політології: Політологія (магістратура)

Кафедра соціальної філософії та управління:

Деканат нашого факультету знаходиться за адресою:  69063, м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 55-А (VI корп., к. 309)
Телефон: 289-41-04, E-mail: fsu@znu.edu.ua

Якщо ти думаєш, що університет – це нудні пари та стресова сесія – ми доведемо, що це не так! Викладачі ФСУ – це висококваліфіковані спеціалісти, докторанти, кандидати та доктори наук. А студентська рада – не лише захистить твої права, а ще й  власним прикладом покаже, як вдало можна поєднати якісну освіту з цікавим дозвіллям. З перших днів навчання  ти  з головою поринеш у вир активного студентства, зможеш розкрити усі свої таланти та приймати участь в найкрутіших та наймасштабніших заходах. ФСУ завжди підтримує будь-яку ініціативу, тому якщо ти захочеш сворити щось “своє” на факультеті – ми тільки “ЗА”.