Викладачі факультету соціології та управління завітали до міста Марганець Запорізької області з різноманітними лекціями та тренінгами для тамтешніх школярів.

Більш ніж 100 слухачів мали змогу почути нову корисну інформацію від наших спікерів.

Представниця факультету соціальної педагогіки та психології, кандидатка психологічних наук Наталія Мосол розповідала про «Психологічну підготовку до ЗНО». 11-класникам особливо важливо знати про хитрощі задля запобігання проблем при підготовці до зовнішнього незалежного  оцінювання.

Робота ніколи не буде ефективною без правильного розподілу часу. Тому, щоб не гаяти його дарма, кандидатка філософських наук – Тетяна Бірюкова поділилася секретами у тренінгу «Тайм-менеджмент – як запорука успіху».

У сучасному світі дуже легко потрапити у медіа-пастку. Спеціалісти з реклами та маркетингу тільки сприяють цьому. Але кандидатка наук з соціальних комунікацій Вікторія Ковпак із своїм тренінгом «Маніпуляціям з екрану. net, або як правильно читати медіатекст» дала поради як не стати жертвою маніпуляцій.

Більшість людей женеться за успішною кар’єрою, але не всі знають як грамотно її побудувати. Тренінг кандидатки філософських наук Ольги Широбокової «Стратегування кар’єри» внесе ясність як це зробити.

Але на тренінгах зустріч не закінчилася. Важливою частиною зустрічі стало укладання договору про співпрацю.

Факультет соціології та управління дякує за бажання до взаємодії та відкритість до нового. Сподіваємося на подальшу плідну роботу!

Єлизавета Токмакова