15го листопада факультет соціології та управління побував у Запорізькій гімназії «Контакт» з тренінгами для учнів різних класів.

У теплому колі, восьмикласників зібрала членкиня студентської ради ФСУ – Анастасія Міщенко, щоб провести свій «Тренінг спілкування», поділитися практичними порадами та лайфхаками, що можна застосовувати під час комунікації з різними людьми.

Усіх підлітків хвилює питання майбутнього, але важливо розуміти чого саме ти хочеш. Розібратися у цьому дев’ятикласникам допоміг тренінг керівниці освітньо-кар’єрного центру “SEED” –  Лілії Козак «Яким я бачу своє майбутнє?» .

Медіа технології у наш час мають велику популярність та силу впливу. Дизайн та візуальне мистецтво не виняток. Тренінг голови студентської ради ФСУ – Егора Гукова «Просто про дизайн» розставив усі крапки над «і» у цьому питані . Учні 10го класу дізналися більше про створення афіш, запрошень та інших складових, необхідних для вдалого втілення проекту в життя.

Ну і які медіа технології без реклами? Про «PR-технології в сучасній школі» з 11-класниками говорила заступник декана з профорієнтаційної роботи – Ольга Широбокова.

Не обійшлося й без профорієнтації. Учні гімназії «Контакт» познайомилися з переліком спеціальностей факультету соціології та управління і перспективами навчання у ЗНУ.

Окрема подяка заступнику директора з виховної роботи Запорізької гімназії «Контакт» – Євгенію Антоніку за співпрацю. Сподіваємося на подальшу плідну роботу!

Єлизавета Токмакова