14го листопада ФСУ завітав до ЗОШ № 41, з підготованою для тамтешніх школярів системою тренінгів.

Тренінги відповідали віковим категоріям. Так – для учнів 11х класів членкині студентської ради ФСУ підготували інформацію стосовно теми «Як психологічно підготуватися до ЗНУ» (у рамках великого профорієнтаційного проекту «ЗНО без проблем»). Анастасія Міщенко та Анастасія Городецька ділилися власним досвідом та розповідали про психологічні прийоми, що можна застосовувати під час підготовки до екзаменів. У період постійної емоціональної напруги у випускному класі – це допоможе зберегти свої нерви та пройти цей етап максимально продуктивно.

Учні 10го класу почули від заступниці декана з профорієнтаційної роботи Ольги Широбокової про «Стратегування кар’єри», адже у будь-якому віці важливо розуміти як втілити в життя задумане, особливо коли це стосується роду занять, що приносить тобі задоволення.

Дев’ятикласники ж познайомилися з інформацією про комунікативні навички та спілкування в цілому. Керівниця освітньо-кар’єрного центру «SEED» Лілія Козак розповіла про схеми побудови відносин у різних сферах життя в своєму «Тренінгу спілкування».

За підтримки міського навчально-методичного кабінету – більш ніж 80 осіб разом з новою інформацією тренінгів, мали нагоду дізнатися більше про ФСУ та спеціальності, запропоновані там. Майбутні абітурієнти проявили максимальну зацікавленість в актуальних професіях, що можна буде опанувати після вивчення освітніх програм факультету.

Особлива подяка за співпрацю надається Ользі Гунько та ЗОШ №41 за теплий прийом та чудову аудиторію. Сподіваємося на продовження взаємодії!

Єлизавета Токмакова