Команда ФСУ завітала до спеціалізованої школи №100 з тренінгами для учнів 9-10 класів.

8го листопада більш ніж 80 школярів прослухали ряд тренінгів, що сприяють розвитку учнівського самоврядування та створенню потужної команди для злагодженої  роботи й вдосконалення вже існуючих систем.

Викладачами і студентами факультету соціології та управління було проведено 4 тренінги. Професор кафедри, доктор філософських наук, доцент, завідувач кафедри соціології – Олексій Скворець розповів про “Дебатні технології в сучасній школі”. Ця інформація допоможе учням впевненіше відстоювати свою думку та захищати свою позицію, а також грамотно вести переговори.

Більше про «Сімейну поведінку» можна було дізнатися від доценток кафедри соціології, кандидаток філософських наук – Іви Павленко та Олександри Сорокіної.

Ну а “Як створити потужний орган учнівського самоврядування” пояснили: голова студентської ради ФСУ – Єгор Гуков, член студради – Сюзанна Горбатенко та заступник декана з профорієнтаційної роботи, доцентка, кандидатка філософських наук – Ольга Широбокова. Завдяки цьому тренінгу, учні зможуть ще в школі створити осередок для новацій та втілення власних ідей, підкріплений злагодженою командою та сучасними технологіями. З якими вони також познайомилися в контексті тренінгу «Мистецтво медіацій» разом із старшим викладачем Геннадієм Корнієнко.

PRкоманда ФСУ (а саме: Альбіна Трубічіна, Ярослава Запольська, Кристина Оніщенко) приймала активну участь у проведенні тренінгів та візиті в цілому.

На учасників зустрічі також чекала презентація спеціальностей факультету соціології та управління з розглядом особливостей кожної. Ця інформація була б дуже корисною для випускників, що зараз стоять на роздоріжжі вибору майбутньої професії, тому команда ФСУ ще повернеться у рамках великої профорієнтаційної програми «ЗНО без проблем» з рядом тренінгів для 11-х класів.

Окрему подяку висловлюємо заступниці директора СШ№100 Клімовій Тетяні Михайлівні за підтримку та плідну співпрацю!

Ось таким насиченим та продуктивним видався візит ФСУ до спеціалізованої школи №100. Ще повернемося!

Єлизавета Токмакова