31 листопада ФСУ завітав до Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 100 з тренінгом для тамтешніх вчителів.

Для сучасних педагогів не таємниця, що діти покоління “Z” дуже відрізняються від своїх попередників. Це діти, що ростуть і формуються як особистості у цифрову епоху гаджетів та стрімко розвиваючихся технологій. Їх мозок налаштований на швидку обробку інформації, привернути їх увагу на довгий час дуже складно, а отже – звичні усім методи подачі інформації на уроці дуже часто є неефективними.

Саме тому факультет соціології та управління завітав із тренінгом “PR-технології в сучасній школі» запропонувавши новий рівень бачення сучасної української школи. Разом з доцентом, кандидатом філософських наук – Ольгою Широбоковою, більш ніж 40 педагогів обговорили тему особливостей та методик викладання для покоління “Z”, а також розглянули специфіку просування бренду сучасної школи, її PR соц-мережах.

Обговорені теми є дуже важливими у сучасному світі, адже соціальні мережі, тепер, є одною з найголовніших складових життя молоді. Не менш важливою темою є схвильованість вибором майбутньої професії. Частіше за все, пріоритет падає на перспективність обраного напряму, тому на зустрічі також презентували спеціальності факультету соціології та управління, що в найближчий час будуть актуальними для працевлаштування.

Тож, наступний візит обіцяє бути профорієнтаційним. Вже 8го листопада ФСУ знову завітає до до Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 100, але вже для взаємодії з учнями 10-11х класів.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Єлизавета Токмакова