Освітні лекції та тренінги факультету соціології та управління поширюються не лише на учнів, а й на вчителів шкіл.

28 жовтня запам’яталося візитом до Біленьківської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області.  В цей день, на базі Біленьківської ЗШ відбулася осіння сесія методичного кластера для педагогів навчальних закладів Біленьківської ОТГ.

Після двох панельних дискусій, закладених у програмі заходу, детального знайомства з порядком проведення інституційного аудиту, його основами та тезами – близько 50ти педагогів різних направлень прослухали лекцію-презентацію на тему PR-технології в сучасній школі”  від доцента, кандидата філософських наук ФСУ – Ольги Широбокової, що дало змогу покращити знання з наведеної  теми та закласти фундамент  для подальшої співпраці.

З відділом освіти, молоді та спорту Біленьківської об’єднаної територіальної громади та Запорізьким національним університетом був укладений договір про співпрацю.

Окрема подяка за сприяння діяльності та творчий підхід висловлюється начальнику відділу освіти, молоді та спорту- Ларисі Зуб.

Сподіваємося на продовження співробітництва та спільні досягнення у майбутньому!

Єлизавета Токмакова