Факультет соціології та управління продовжує свої профорієнтаційні візити до шкіл.

Цього разу, 18го жовтня, на черзі були учні ЗОШ №69, зустріч з якими запам’яталася своєю теплою атмосферою. Одинадцятикласники, разом з радою школи проявили максимальну зацікавленість до тренінгів, проведених  представниками профорієнтаційного напряму ФСУ.

Від магістерки спеціальності «Соціологія» – Олександри Щербань, слухачі дізналися про «Мистецтво перемовин в конфліктній ситуації». Тема самоорганізації є важливою у будь-якому віці. Тренінг заступниці декана з профорієнтаційної роботи Ольги Широбокової  – «Самоменеджмент – як основа розвитку лідерських якостей» точно розставив усі крапки над «і» в цьому нелегкому питанні.

Дружня атмосфера – один з найголовніших аспектів вдалої зустрічі. У її формуванні допомогли  чарівні представниці студентської ради ФСУ – Анастасія Городецька та Сюзанна Горбатенко. Розповіді про активне студентське життя, відповіді на запитання та просто вільне спілкування зі школярами – не тільки не залишили байдужим нікого, а й посилили зацікавленість майбутніх абітурієнтів до представлених напрямів навчання.

Зустріч запам’яталася щирим інтересом випускників, щодо спеціальностей факультету соціології та управління, змістовними розмовами та корисними тренінгами від наших спікерів.

Дякуємо ЗОШ №69 за такий чудовий прийом та з нетерпінням чекаємо випускників на нашому факультеті вже в ролі студентів-першокурсників!

Єлизавета Токмакова