З метою посилення дружніх зав’язків з територіальними громадами та розповсюдження інформації про факультет соціології та управління Запорізького національного університету серед школярів Запорізької області, 10 жовтня представники ФСУ відвідали селище міського типу Томаківку.

Під час зустрічі з учнями та вчителями ЗОШ №1 та ЗОШ №2 провідний фахівець відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування Юлія Максимова продемонструвала мультимедійну презентацію та відеоролік про здобутки Університету, його історію та сьогодення, перспективи майбутнього розвитку, а також розповіла про особливості навчання та специфіку цьогорічної вступної кампанії.

Школярі дізнались інформацію про всі спеціальності та освітні програми Запорізького національного університету та всіх структурних підрозділів, ознайомились з необхідним переліком сертифікатів ЗНО на омріяні спеціальності та ретельно розглянули фотографії затишного гуртожитка ЗНУ.

Крім того, старшокласники мали унікальну можливість взяти участь в тренінгах, що були розроблені та проведені спеціально для них головою освітньо-кар’єрного центру «SEED» Економіко-правничого коледжу Лілією Козак та заступником декана з профорієнтаційної роботи факультету соціології та управління Ольгою Широбоковою.

Таємницями та особливостями адаптації вчорашніх школярів до вируючого в ЗНУ студентського життя щиро поділився з учнями голова студентської ради ФСУ ЗНУ Єгор Гуков.

Зустріч вийшла дуже теплою і дружньою, незважаючи на велику кількість учнів (90 людей) і безліч запитань, всі змогли отримати цікаву для себе інформацію і домовитись знову побачитись на Дні відкритих дверей Запорізького Найкращого.