Традиційно на початку осені студентська рада факультету соціології та управління  організовує для своїх першокурсників багато цікавих заходів.

Першим стало знайомство зі студрадою у форматі «відкритого мікрофона», яке пройшло у приємній атмосфері на галявині біля 6 корпусу. Навіть погана погода не змогла зіпсувати позитивний настрій слухачів.

Дванадцятого вересня на території студентського містечка ЗНУ учасники проходили спортивно-інтелектуальний квест.  На восьми ігрових куточках вони виконували завдання на кмітливість, швидкість, креативність і, головне, – взаємодопомогу. Головною метою інтерактивної гри стало знайомство груп між собою та орієнтування на території університету.

У змаганнях взяли участь 4 збірні команди – соціологи, соціальні працівники, управлінці, а також політологи разом з філософами.

На визначених пунктах колективи команд повинні були не тільки правильно виконати завдання квесту, а й проявляти  групову активність та взаємну підтримку. Оцінювали учасників за такими критеріями: ефективність командної діяльності, креативність, результативність у досягненні поставленої мети. За кожен етап квесту максимальною оцінкою могла бути «десятка».

Під час гри першокурсники виявили енергійність, прагнення до перемоги, творчо підійшли до виконання завдань. Проте найголовніше – приємно провели час у веселій та доброзичливій студентській компанії.  Загалом у квесті взяли участь понад 50 студентів. Соціологи та соціальні працівники набрали однакову кількість балів. Переможці та учасники  будуть нагороджені подарунками під час посвяти у студенти, яка відбудеться вже зовсім скоро.

Волошина Раїса