27 травня відбувся фінальний етап проекту «Креативне самоврядування». Студентська рада та викладачі ФСУ провели для школярів цікавий квест студмістечком Запорізького національного університету.  Три команди отримали унікальні схеми-маршрути, на яких було зазначено станції, які необхідно обійти. На кожній з них учасники виконували завдання на логіку та креативність, малювали, відгадували ребуси, а найголовніше – змогли на практиці закріпити отримані під час тренінгів  навички командної роботи.

По завершенню квесту найактивніші учасники отримали  сертифікати та приємні подарунки. Також сертифікатами про участь в дискусійному клубі «Креативне самоврядування» було нагороджено понад  60 школярів.

На заході панувала тепла та по-справжньому сімейна атмосфера, всі присутні отримали не лише корисні знання, а й надзвичайне задоволення від спілкування. Сподіваємось, що вже у вересні ми зустрінемось з нашими друзями вже в ролі студентів найкращого факультету соціології та управління!