Факультет соціології та управління назавжди змінює життя кожного, кому щастить побувати в його теплих обіймах. Сьомого травня студенти та викладачі зібрались разом аби приємно провести час, підбити підсумки навчального року та відсвяткувати 18-річчя факультету!

До урочистого слова було запрошено в.о. декана ФСУ  Бірюкову Тетяну Федорівну. Вона звернулась до всіх присутніх з вітаннями та зазначила, що це свято дійсно є відображенням багаторічної плідної роботи факультету-сім’ї.

На початку заходу гості переглянули жартівливе відео-інтерв’ю, в якому викладачі ділись своїми думками щодо сесії, студентів-заочників та діяльності студради.

Також було оголошено результати конкурсу «Найкращий викладач ФСУ». Переможцями у різних номінаціях стали: викладач кафедри соціології Іва Павленко («Гуру соціальних мереж»);  завідувач кафедри соціальної філософії та управління Тарас Бутченко («Інноватор»);  заступник декана з профорієнтаційної роботи Ольга Широбокова («Креатив»);  викладач кафедри соціальної філософії та управління Яна Радчук («Мі-мі-мі»); професор кафедри соціальної філософії та управління Олег Приймак («Наука»); доцент кафедри політології Олена Вагіна («Будь ласка, хоча б три»);  доцент кафедри соціальної філософії та управління Ганна Бойко («Стиль»); професор кафедри політології Тетяна Ніколаєва («Лектор»); заступник декана з виховної роботи Олена Маловічко («Друг студентської ради»); в.о. декана факультету соціології та управління Тетяна Бірюкова («Прорив року»); професор кафедри соціології Максим Лепський («Здоровий спосіб життя»). А в номінації «Гумор» перемогу отримали одразу троє викладачів: професор кафедри соціальної філософії та управління Ігор Капріцин, старший викладач кафедри соціології  Генадій Корнієнко та завідувач кафедри політології Євген Цокур.

Не обійшлось і без інтелектуальних розваг. Присутнім було запропоновано пройти онлайн-вікторину на знання фактів про рідний факультет. Найбільш обізнаними виявились студент 1 курсу магістратури Едуард Бойко, студентка 1 курсу спеціальності «Соціальна робота» Олександра Кімпель та професор кафедри соціології Максим Лепський.

Наступним став конкурс «Під стільцем», в якому прийняли участь абсолютно всі гості. Під своїми стільцями вони могли знайти приємні подарунки: блокноти, цукерки та фірмові стікери ФСУ.

Свої нагороди також отримали переможці «Конкурсу старост»: Олександра Кімпель (номінація «Організованість»), Віктор Коваль (номінація «Компетентність»), Олена Матковська (номінація «Неординарність»),  Руслана Бородіна (номінація «Відповідальність»), Богдан Гусак (третє призове місце), Раїса Волошина (друге призове місце), Олександра Щербань (перше призове місце).

Громатами були нагороджені активісти факультетського телебачення F-TV (Ілля Горобцов, Наталія Головань, Катерина Васюкова, Антон Назаренко, Олексій Яковенко, Едуард Бойко), учасники Ліги молодих політологів (Владислав Курбет, Богдан Руденко, Владислав Буренков, Ростислав Коломоєць), волонтери руху «Студентське серце» (Вікторія Марченко, Олександра Кімпель, Руслана Бородіна, Владислав Буренков, Наталія Головань, Альбіна Трубічіна, Ярослава Запольська, Тетяна Мироненко) та команда профорієнтаційного сектору (Альбіна Трубічіна, Боханкова Майя, Ілля Вінницький, Ярослава Запольська, Раїса Волошина, Валентина Мащиц, Катерина Васюкова, Наталія Головань, Єгор Гуков).

Родзинкою заходу став виступ студента 2 курсу спеціальності «Політологія» Андрія Волкова у форматі StandUp. Він порадував студентів  дотепними жартами та зворушливими історіями про факультет.

За плідну роботу були нагороджені голови секторів студентської ради та студактив: Єгор Гуков, Анна Кобець,  Крістіна Оніщенко, Катерина Васюкова, Анастасія Міщенко, Раїса Волошина, Віктор Коваль, Ілля Горобцов, Валентина Мащиц, Андрій Волков, Ілля Вінницький, Наталія Головань, Альбіна Трубічіна та Ярослава Запольська.

Ні для кого не секрет, що символом повноліття є паспорт. Нарешті він з’явився і у факультету соціології та управління. Його урочисте розпакування було доручено Тетяні Бірюковій та Максиму Лепському.

Найчутливішим моментом для всіх стало завершення свята.  В історії  факультету соціології та управління є чимало сторінок, пов’язаних з неймовірною людиною, наставником та справжнім друг кожного студента – Максимом Анатолійовичем Лепським. Випускники та ще студенти ФСУ записали до нього відео-зверення зі словами вдячності за віру в їх успіх, підтримку та справжню батьківську любов.

Родина факультету вирішила зберегти теплі спогади про цей святковий день. Кожен присутній написав послання собі у майбутнє та  поклав у Капсулу часу. Сподіваємось, що збудеться не лише все задумане, а й багато чого іншого, адже ФСУ відкриває для своїх студентів нові горизонти!

Волошина Раїса

Фото – Крістіна Оніщенко