Медійний простір грає важливу роль в нашому житті. ЗМІ дають можливість сучасній людині встановлювати та підтримувати зв’язок із широким соціальним середовищем.  Медіаграмотність нарешті стає реальністю, а не далекосяжною перспективою.

10 квітня на базі Економіко-правничого коледжу відбувся другий етап IV міського конкурсу шкільних газет і сайтів  Mediaschool-2019. В ролі vip-спікерів в ньому прийняли участь викладачі факультету соціології та управління. Заступник декана з профорієнтаційної роботи, кандидат філософських наук Широбокова Ольга Олександрівна провела майстер-клас на тему «PR-технології в сучасній школі», а кандидат філософських наук, професор Ніколаєва Тетяна Євгеніївна – «Школу медіаграмотності».

Цей захід відвідало 350 вчителів навчальних закладів міста Запоріжжя. Вони відзначили високий рівень організації конкурсу та інформаційну насиченість й актуальність майстер-класів. А також домовились про подальшу співпрацю між своїми школами та Запорізьким національним університетом, зокрема, з факультетом соціології та управління.

24 квітня відбулось нагородження переможців конкурсу з оновленою назвою «НОВОмедіа: на стилі». Факультет соціології та управління надав інформаційну підтримку заходу та був одним з його співорганізаторів. Ведучими урочистого нагородження стали наші активісти – Катерина Васюкова та Ілля Горобцов.  До вітального слова було запрошено Широбокову Ольгу Олександрівну, бренд-мененджера, доцента кафедри соціальної філософії та управління ЗНУ.

Представники ФСУ також провели на заході профорієнтаційну роботу, розповіли учням 10-11 класів про всі спеціальності факультету і роздали буклети з необхідною для вступу інформацією.

Волошина Раїса