Днями факультет соціології та управління відвідав декілька шкіл Запорізької області. Студенти четвертого курсу спеціальності «Соціальні робота» завітали до Святошинської середньої школи, Благовіщенської загальноосвітньої школи та Миколаївської гімназії №2 в рамках індивідуального домашнього завдання з дисципліни «Профвідбір та профорієнтація».

Викладачі ФСУ просувають ідею навчання на практиці, адже багато аспектів соціальної роботи неможливо зрозуміти під час звичайного семінарського заняття. Саме тому студенти часто приймають участь в соціальних дослідженнях, власних міні-конференціях,  фокус-групах та інших креативних заняттях.

На базі навчальних закладів з учнями 10-11 класів було проведено профорієнтаційну гру на визначення схильності до різних професій. А також школярі дізнались інформацію про всі спеціальності факультету соціології та управління, особливості цьогорічної вступної кампанії та необхідний перелік сертифікатів ЗНО.  В профорієнтаційному заході взяло участь близько ста учнів.

Волошина Раїса