Вже третій рік поспіль на факультеті соціології та управління проходить Конкурс старост, під час якого помічники начального процесу демонструють свою професійність на креативний підхід до справи.

Вступне слово було надано виконувачу обов’язки декана факультету соціології та управління Тетяні Бірюковій та голові Студради Єгору Гукову, які підбадьорили учасників і побажали їм натхнення, запалу та чудового настрою.

Цьогоріч  засновниця конкурсу, голова навчального сектору Студради Анастасія Міщенко вирішила докорінно змінити формат проведення, зробити його більш динамічним та жвавим.

Змагання між старостами проходили у декілька етапів. Перший – «Знайомство», під час якого необхідно було представити себе та свою групу у вигляді відео-ролику, презентації або просто цікавої розповіді. Другим став конкурс «Я знаю», де учасники виконували завдання по заповненню журналу на швидкість, перевіряли знання розкладу та днів народження одногрупників. На третьому етапі разом зі своєю групою підтримки старости  грали у «Що? Де? Коли?», а питання  стосувались факультету соціології та управління.  Четвертим етапом стало написання міні-проектів на різноманітні теми, починаючи від оптимізації освіти через неформальне навчання і закінчуючи поєднанням роботи та університету.

Оцінювало успіхи старост експертне журі, до складу якого увійшли:  в.о. декана факультету соціології та управління, доцент кафедри соціології, кандидат філософських наук Тетяна Бірюкова, заступник декана з виховної роботи, доцент кафедри соціальної філософії та управління, кандидат філософських наук Олена Маловічко та завідувач кафедри політології, доктор політичних наук, професор Євген Цокур.

Нагородження переможців та всіх учасників Конкурсу старост відбудеться на Гала-концерті Місяця ФСУ.