В рамках Місяця ФСУ Ліга молодих політологів підготувала абсолютно новий формат проведення своїх засідань – «Ток-шоу».  Ток-шоу – це  один з видів дискусії, що представляє собою обговорення питань загального інтересу та  висловлення різних точок зору. Як правило, в ток-шоу беруть участь експерти з якихось конкретних питань, запрошені гості, а також присутні глядачі.

Дискусія між учасниками «Ток-шоу на ФСУ» проходила за чотирма чітко визначеними тематичними блоками: зовнішня політика, економіка, соціальна політика, національна безпека та оборона.

Суддями виступили досвідчені експерти:  завідувач кафедри політології, доктор політичних наук Євген Цокур; політолог, кандидат політичних наук Юлія Мальована; голова Студради ЗНУ Марія Пересипко та голова Студради ФСУ Єгор Гуков.

Члени команд за 10 хвилин мали дійти спільної думки та висловити свою позицію щодо кожного блоку, а потім відповідали на запитання глядачів, суперників та суддів. Вони наполягали на необхідності співпраці з ОБСЄ, розвитку аграрного сектору, оновленні технологій виробництва, розвитку туристичної сфери в Україні тощо.

Після всіх виступів експерти-судді визначали, яка з двох команд (ліві або праві) була більш переконливою та здобула перемогу. Глядачі також мали право голосу та могли підтримати своїх фаворитів. З незначним відривом перемогла команда «правих».

Загалом, ток-шоу показало активність та небайдужість студентської молоді, особливо в обговоренні важливих соціально-політичних питань.