Після недовгої перерви на відпочинок факультет соціології та управління відновлює свою профорієнтаційну роботу!

22 січня магістри спеціальності “Соціальна робота”Альвіна Швець та Анна Штефан завітали до Запорізького навчально-виховного комплексу № 67. Дівчата розповіли учнім про Запорізький національний університет, про факультет соціології та управління  і всі його спеціальності.
Варто зазначити, що окрім профорієнтації, всі студенти та викладачі ФСУ також займаються просвітницькою діяльністю, проводять для школярів цікаві тренінги та майстер-класи. Звичайно, цей візит не став виключенням і наші студентки провели “Тренінг спілкування”, метою якого є налагодження міжособистісних комунікацій у колективі.
Школярі дізнались про основи  правильного спілкування і вдалої самопрезентації  та закріпили їх в ігровій формі. Також дівчата ознайомили учнів з різноманітними техніками, які можна використовувати для успішної комунікації,  зокрема,  з «методом спільного».
Інформацію про наступні візити факультету соціології та управління до навчальних закладів міста й області ви зможете знайти на сайті та групі ФСУ в Facebook.
Раїса Волошина