Чотирнадцятого грудня представники факультету соціології та управління відвідали Запорізький колегіум №98 та  провели для школярів низку цікавих майстер-класів. В заході взяли участь 100 представників шкільного самоврядування. Спікером майстер-класу «Стратегування кар’єри» був декан факультету соціології та управління Запорізького національного університету, доктор філософських наук, професор Максим Лепський. Він презентував креативну технологію, яка допоможе школярам визначитися з майбутньою спеціальністю, окреслив необхідні для сучасного фахівця навички та компетенції, а учні провели стратегування своєї  кар’єри.

Майстер-клас «Ораторське мистецтво» провів екс-голова студентської ради ФСУ Едуард Бойко. Він виділив головні аспекти вдалого публічного виступу, поділився особистими секретами щодо комбінування різних типів темпу та ритму голосу, а також розповів, яким чином можна надовго привернути увагу слухачів. Спікером майстер-класу «Як стати президентом» була кандидат історичних наук, доцент кафедри політології Наталя Горло. Вона розповіла про те, які вимоги висуваються до кандидата на посаду президента. Школярі дізнались про всі повноваження та обов’язки голови держави, які додаткові права він має, зокрема, що таке право недоторканості. Також викладач окреслила всі кроки, які є необхідними задля того, щоб стати президентом.

Майстер-клас на тему «Сучасні PR-технології» провела заступник декана з профорієнтаційної роботи, кандидат філософських наук Ольга Широбокова. Вона охарактеризувала найпоширеніші види піару та основи їх використання в різних професіях, розповіла, яке значення PR-технології відіграють у сучасній рекламі та як їх застосовувати з максимальною ефективністю. Спікером майстер-класу «Самоменеджмент як основа розвитку лідерських якостей» стала заступник декана з навчальної роботи, доцент кафедри соціології, кандидат філософських наук Тетяна Бірюкова. Школярі почули багато корисних порад щодо того, як свідомо розподіляти свій час та використовувати його з максимальною користю.

Учням Запорізького колегіуму №98 дуже сподобались майстер-класи від факультету соціології та управління. Вони ставили багато запитань спікерам. Після завершення заходу учасники зазначали, що отримали корисні навички та знання, які обов’язково будуть використовувати, аби в майбутньому побудувати кар’єру своєї мрії.

Фотогалерея: