Сьогодні в Запорізькій обласній державній адміністрації відбулось нагородження переможців Обласного конкурсу для обдарованої молоді 2018 у галузі науки, серед яких відзначили і представників факультету соціології та управління.

У номінації «Філософські та соціологічні науки» перемогла студентка першого курсу магістратури  спеціальності «Соціологія»  Олександра Щербань. Вона представила свою наукову роботу на тему «Соціальні чинники відчуття небезпеки у міському просторі». Також  подякою за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток науково-дослідної діяльності студентської молоді було нагороджено її наукового керівника – доцента кафедри соціології, кандидата   соціологічних наук Ратушну Таісію Олександрівну.

Перемогу у цій же номінації  в категорії «Молоді науковці» отримала  викладач ФСУ, кандидат філософських наук  Широбокова Ольга Олександрівна. А її науковий керівник – декан факультету Лепський Максим Анатолійович був нагороджений подякою за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток науково-дослідної діяльності.

Також варто зазначити, що представники факультету соціології та управління ввійшли до складу конкурсної комісії цього конкурсу. Серед них Бутченко Тарас Іванович, завідувач кафедри соціальної філософії та управління, професор, доктор філософських наук, доцент, а також Лепський Максим Анатолійович, декан факультету соціології та управління, доктор філософських наук та професор.

Конкурсанти висловлюють щиру подяку Людині з великої букви, декану ФСУ Максиму Анатолійовичу Лепському, за його всебічну допомогу і підтримку в будь-яких починаннях студентів і викладачів факультету!

(Фотографії взято з сайту  ЗОДА)