Цього тижня  в рамках профорієнтаційної роботи викладачі факультету соціології та управління  відвідали три школи міста Запоріжжя та провели для школярів тренінги.

7  листопада  професор кафедри соціальної філософії та управління, доктор філософських наук  Володимир Глазунов провів тренінг на тему «Основи проектного менеджменту» в Запорізькому навчально-виховному комплексі №68. А наступного дня цей же тренінг було проведено для учнів Запорізької загальноосвітньої школи № 89. Загалом більш ніж 45 учнів отримали базові уявлення про проектний менеджмент. Професор поділився зі школярами своїм чималим досвідом діяльності в цій сфері, розповів про актуальні грантові програми, їх основні вимоги та правила, після чого школярі мали змогу покреативити та спробували визначити мету й завдання своїх можливих соціальних проектів.

А заступник декана з профорієнтаційної роботи, кандидат філософських наук  Ольга Широбокова 7 листопада  провела тренінг «Сучасні PR-технології» для тридцяти учнів Запорізької загальноосвітньої школи №103. Вона розповіла про те, яке значення PR-технології відіграють в сучасній рекламі і не тільки, а школярі  із захопленням слухали про найпоширеніші види піару та основи їх використання в різних професіях.

Всі учні залишились в захваті від інформаційно насичених та цікавих виступів викладачів, тому факультет соціології та управління буде продовжувати свої візити до навчальних закладів міста.