30 та 31 жовтня представники факультету соціології та управління завітали до Запорізького навчально-виховного комплексу №67 та провели там цікаві й пізнавальні тренінги.

В перший день кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології Таісія Ратушна провела тренінг на тему “Критичне мислення та медіаграмотність”. Тренінг розпочався з визначення поняття фейків, їх  різновидів, технологій створення та способів ним протистояти. Школярі поділились своїми знаннями про сучасний медіапростір, а потім на практиці розпізнавали фейкові та правдиві новини.

Наступного дня на школярів чекав майстер-класна тему «Ораторське мистецтво», яке проводив Едуард Бойко, цьорогічний переможець конкурсу ЗНУ в номінації «Студент- арстист року». Він виділив головні аспекти вдалого публічного виступу, поділився особистими секретами щодо комбінування різних типів темпу та ритму голосу. Найбільш цікавими для учнів виявили поради щодо того, як позбутись страху перед публічними виступами і як можна привернути та, головне, утримати увагу аудиторії.

На цьому профорієнтаційна робота факультету соціології та управління не закінчується, в планах ще багато візитів до інших шкіл не тільки міста, а й області.