Минулої неділі  Студентська рада факультету соціології та управління провела для першокурсників “Посвяту у студенти”. Захід відбувався на території біостанції-профілакторію ЗНУ, що зустрів новоприбулих гарною погодою та, безперечно, захоплюючими краєвидами.

Як вже прийнято, організатори не дали студентам нудьгувати. Тому одразу після освоєння розпочалась офіційна частина, де куратори груп – Ганна Бойко, Олена Заїка, Олександра Сорокіна та Станіслав Локарєв,  мали можливість виголосити урочисту промову. Також свої побажання першокурсникам висловив завідувач кафедри соціології Володимир Скворець.

На посвяті було нагороджено учасників Квесту першокурсника. Команда “Юность” отримала перемогу у номінації “Мімімі” , команда “Мжвячный пежень” – у номінації ” Кльові-драйвові”, а команда “Цезарские пубики” – за найкреативіший підхід при проходженні квесту. Найкраще із завданнями впоралась команда “Made in FSU”, за що отримала перше місце.

Молодь активно приймала участь у конкурсах та цікавинках від Студради. Спочатку першокурсники мали змогу проявили себе у творчих виступах, де  представляли команду. Вони співали, танцювали, показували свою акторську майстерність. Не обійшлося без фестивалю фарб “Холі”, після якого посмішки з облич студентів не сходили ще дуже довго.

По завершенню свята всі залишилися задоволеними і покидали місце відпочинку неохоче, проте вже дружнім колективом, чекаючи нових заходів від факультету, де з радістю взяли б участь.

Фото-звіт посвяти шукайте за посиланнями: Google-диск  та Facebook

Катерина Маненко, Раїса Волошина