Студентська рада нашого факультету минулої п’ятниці провела свій традиційний захід – «Квест першокурсника». Він орієнтований на те, аби познайомити новачків зі студмістечком і сформувати добрі міжособистісні стосунки в академічних групах під час виконання спільної роботи.

У змаганнях взяли участь чотири команди – соціальні робітники,  політологи, публічні управлінці та соціологи разом з філософами. Для отримання максимальної оцінки за квест потрібно було проявляти креативність та взаємопідтримку.

Під час змагань студенти відвідали десять станцій, де на них чекали цікаві та творчі завдання. Вони грали у «Крикодила», спортивні ігри, створювали рекламу, дегустували вареники з цікавими начинками,  танцювали  та багато чого іншого. Всі учасники готувались до змагань завчасно: придумували девіз, розробляли дизайн свого прапору та вбрання.

Цьогорічною цікавинкою  стало те, що командам потрібно було робити фото- та відео-звіти на кожній станції. Завдяки цьому учасники отримали чимало  пам’ятних фотографій.

Всі учасники квесту були нагороджені смаколиками, а імена переможців ми дізнаємось під час посвяти у студенти, де вони отримають додаткові подарунки.

Фото-звіт заходу дивіться за посиланням: Квест першокурсника

Раїса Волошина

Фотограф – Анна Кобець