Чотирнадцятого квітня на факультеті соціології та управління Запорізького національного університету було проведено День відкритих дверей за темою: «ProfessionalQUEST: стратегування майбутньої кар’єри. Крок за кроком».

Перед цим представники факультету проводили профорієнтаційну роботу,  відвідали Запорізький ліцей №34,  розповіли про факультет і заодно запросили на захід.

Традиційно після реєстрації абітурієнти мали можливість поспілкуватись з адміністрацією, викладачами та Студентською радою.

Першим зі школярами познайомився  декан ФСУ, профессор, доктор філософських  наук Максим Лепський. Він наголосив на тому, що факультет здійснює фахову підготовку спеціалістів за найбільш затребуваними напрямками, а випускники кафедр досягають чималих висот в особистісному та професійному розвитку.

Завідувач кафедри соціальної філософії та управління, професор, доктор філософських наук, Тарас Бутченко та професор кафедри, доктор філософських наук, доцент Володимир Глазунов розповіли про такі спеціальності факультету як «Соціальна робота» та «Філософія».

Про «Публічне управління та адміністрування» розповіла доцент кафедри соціальної філософії та управління, кандидат наук з державного управління, доцент, голова циклової комісії іноземних мов Економіко-правничого коледжу ЗНУ Олена Заїка.

Кафедру політології представила заступник завідувача кафедри, кандидат філософських наук, професор Тетяна Ніколаєва. Вона побажала абітурієнтам не боятись труднощів та вірити у свої сили.

Завідувач кафедри соціології, профессор, доктор філософських наук, доцент Володимир Скворець ознайомив майбутніх студентів зі спеціальністю «Соціологія».

Наступною частиною заходу стало спілкування зі Студентською радою факультету. Голова студради  Едуард Бойко розповів про численні заходи, які відбуваються в університеті, зокрема абітурієнти мали змогу подивитись відео-звіт з нещодавнього «Місяця ФСУ».  Після цього розпочався тренінг на тему «Ораторське мистецтво», метою якого було навчання вмінню гарно виступати перед публікою, яке під час навчання в університеті є значною перевагою.

Крім того, абітурієнти з перших вуст почули по особливості навчання в ЗНУ та скористалися можливістю поставити всі актуальні для них запитання, пов’язані зі здобуттям вищої освіти. Вступники отримали контакті дані представників факультету і тепер знають, до кого можна звертатися при виникненні запитань щодо вступу до університету.

Фотозвіт заходу: https://goo.gl/ritfQC

Раїса Волошина

One thought on “День відкритих дверей на ФСУ”

1. Thank you a lot for providing individuals with an exceptionally memorable possiblity to read critical reviews from this web site. It’s usually so awesome and stuffed with amusement for me and my office fellow workers to search your blog no less than 3 times in one week to find out the new secrets you will have. And lastly, I’m so actually impressed with your remarkable information you give. Certain 1 tips in this article are truly the most effective we have had.