aklmzoUbomY

Що? Де? Коли?

Вже другий рік поспіль Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Факультету соціології та управління організовує інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?».

eZK5wr6eeKo

Тридцятого  листопада всі факультети, що виявили бажання, мали змогу проявити свої інтелектуальні здібності.  Загалом у змаганнях взяли участь 7 команд:  чотири команди з факультету соціології та управління  і дві  команди з представниками  філологічного, біологічного, математичного,  історичного факультетів, а також факультет менеджменту  та Економіко-правничий коледж.

sjqdkoYpPxA

Гра проходила  у три етапи, кожен з яких закінчувався «чорним ящиком», у якому було заховано предмет, який учасники мали відгадати. Перший етап було проведено у традиційній формі «Що? Де? Коли?», на другому «англійському» етапі учасники інтерпретувати  приказки та прислів’я Англії українською мовою, а третій етап був філософським.

Ініціатором проведення цього заходу стала голова НТСАДМВ ФСУ – Сніжана Бондаренко. Дівчина впевнена, що подібні ігри сприяють розвитку логічного мислення, налагодженню командної роботи та є цікавою формою для продуктивного спілкування студентів.

1aqo1S7H-qU

За результатами усіх трьох етапів за активну участь були нагороджені команди «Сочный PRODUCTION» (збірна ФСУ), «Руки-базуки Макса Барских» (збірна факультету менеджменту, філологічного, біологічного факультетів та ЕПК), і «Хочу диплом» (ФСУ, 4 курс спеціальності «Соціальна робота»).

A-Pwx1tvjYs

Третє місце посіла команда «Олексій та жіноча логіка» (ФСУ, другий курс спеціальності «Соціальна робота»), на другому місці опинилась команда «Спортсмени» (ФСУ, збірна другого та третього курсів спеціальності «Соціальна робота» ). А заповітне перше місце зайняла команда Сльози бакалавра  (Філологічний факультет)

zueVMfccIuw

Усі без винятку учасники наприкінці заходу були нагороджені почесними грамотами, а на призерів чекали ще й солодкі подарунки. Та найголовніше – що інтелектуальна гра пройшла у надзвичайно дружній атмосфері і всі учасники отримали купу позитивних емоцій!

Детальний фотозвіт від наших фотографів буде опубліковано в офіційній групі факультету в Facebook, а також у групі НТСАДМВ ФСУ.

Волошина Раїса