Цьогоріч факультет соціології та управління, а саме – команда культурно-масового сектору, який очолює Анастасія Забуга, доклала чимало зусиль під час підготовки до Кубку першокурсника.

Близько двох місяців тривали репетиції, створювались декорації, костюми. І все це не просто так, а заради спільної мети – яскраво заявити про свій факультет на  університетському рівні!

23507978_222854038254396_3762586759423066112_n                                23594580_303910950105220_4422887888979492864_n

Наші першокурсники виступали у перший конкурсний день, і отримали чимало оплесків від глядачів, зачарованих неперевершеним виступом на тему «В джазі тільки магія». Учасники були настільки згуртованими, що всім стало зрозуміло чому ФСУ –  це факультет сім’я!

23507573_882960285213487_5112012728742969344_n

Роль головного героя виконав Єгор Гуков, а головною героїнею стала Анастасія Шмелькова.  Нареченим головної героїні був Ілля Вінницький, матір’ю – Олена Матковська, а батьком – Андрій Волков.  До того ж Олена порадувала глядачів своїм співом.  Роль брата головної героїні виконав Степан Журило. Подругами головної героїні стали  Анастасія Гунько, Маргарита Закревська та Аліса Отрішко, яка також заспівала. Невеликі,  але дуже важливі для виступу ролі  отримали Руслана Бородіна та Інна Варакута. Хореографом була Катерина Ветреннікова. Своїми танцями вражали Юлія Глушко,  Інна Варакута та Руслана Бородіна.  Під час виступу чималу допомогу за кулісами надавав Богдан Гешев.

photo_2017-11-17_16-43-53

П’ятнадцятого листопада відбувся гала-концерт, на якому наша команда отримала чимало нагород!  Ми зайняли перше місце та стали кращими у першому конкурсному дні!

До того ж першокурсники  виграли в номінацїї  «Декорацїї», які старанно створювали Анастасія Тиква, Марина Єрмакова та Катерина Денисенко.  Егор Гуков отримав перше місце у  номінації «Арт-перформанс».  Крім того, факультет соціології та управління став володарем Гран-прі на Кубку першокурсника!

photo_2017-11-15_18-34-33

Та найголовнішою нагородою для команди культурно-масового сектору стали емоції, які вони отримали під час репетицій та оплески глядачів під час виступу!

Щиро вітаємо переможців  та бажаємо подальших успіхів на інших творчих конкурсах!

Раїса Волошина

3 thoughts on “Гран-прі наше !!!”

1. Thank you so much for providing individuals with an exceptionally brilliant chance to discover important secrets from this website. It’s always very superb and as well , full of a great time for me and my office mates to visit your web site no less than three times every week to study the fresh tips you will have. Of course, I’m just certainly pleased with all the very good secrets served by you. Some 1 tips on this page are particularly the simplest we have had.

2. I am glad for writing to let you understand what a fine encounter my friend’s girl developed using your blog. She discovered plenty of things, most notably how it is like to have an ideal helping spirit to let the rest very easily know a variety of complicated topics. You actually exceeded my expected results. Thanks for giving such necessary, trusted, revealing and as well as unique tips on that topic to Kate.

3. Thank you a lot for providing individuals with an extraordinarily memorable chance to read from this web site. It’s usually so kind and also jam-packed with a lot of fun for me and my office friends to visit your website at least three times in 7 days to read the latest guides you have. And definitely, I’m at all times astounded considering the unbelievable information you serve. Selected 1 tips on this page are certainly the most suitable I have had.