23594177_2021990541405362_2091532314466058240_n

Гран-прі наше !!!

Цьогоріч факультет соціології та управління, а саме – команда культурно-масового сектору, який очолює Анастасія Забуга, доклала чимало зусиль під час підготовки до Кубку першокурсника.

Близько двох місяців тривали репетиції, створювались декорації, костюми. І все це не просто так, а заради спільної мети – яскраво заявити про свій факультет на  університетському рівні!

23507978_222854038254396_3762586759423066112_n                                23594580_303910950105220_4422887888979492864_n

Наші першокурсники виступали у перший конкурсний день, і отримали чимало оплесків від глядачів, зачарованих неперевершеним виступом на тему «В джазі тільки магія». Учасники були настільки згуртованими, що всім стало зрозуміло чому ФСУ –  це факультет сім’я!

23507573_882960285213487_5112012728742969344_n

Роль головного героя виконав Єгор Гуков, а головною героїнею стала Анастасія Шмелькова.  Нареченим головної героїні був Ілля Вінницький, матір’ю – Олена Матковська, а батьком – Андрій Волков.  До того ж Олена порадувала глядачів своїм співом.  Роль брата головної героїні виконав Степан Журило. Подругами головної героїні стали  Анастасія Гунько, Маргарита Закревська та Аліса Отрішко, яка також заспівала. Невеликі,  але дуже важливі для виступу ролі  отримали Руслана Бородіна та Інна Варакута. Хореографом була Катерина Ветреннікова. Своїми танцями вражали Юлія Глушко,  Інна Варакута та Руслана Бородіна.  Під час виступу чималу допомогу за кулісами надавав Богдан Гешев.

photo_2017-11-17_16-43-53

П’ятнадцятого листопада відбувся гала-концерт, на якому наша команда отримала чимало нагород!  Ми зайняли перше місце та стали кращими у першому конкурсному дні!

До того ж першокурсники  виграли в номінацїї  «Декорацїї», які старанно створювали Анастасія Тиква, Марина Єрмакова та Катерина Денисенко.  Егор Гуков отримав перше місце у  номінації «Арт-перформанс».  Крім того, факультет соціології та управління став володарем Гран-прі на Кубку першокурсника!

photo_2017-11-15_18-34-33

Та найголовнішою нагородою для команди культурно-масового сектору стали емоції, які вони отримали під час репетицій та оплески глядачів під час виступу!

Щиро вітаємо переможців  та бажаємо подальших успіхів на інших творчих конкурсах!

Раїса Волошина