Вже другий рік поспіль студенти та викладачі факультету соціології та управління проводять ряд тренінгів та майстер-класів з написання наукових статей, робіт та тезисів на конференції.

Третього та тринадцятого жовтня голова НТСАДМВ ФСУ – Сніжана Бондаренко розповідала студентам факультету про структуру та особливості їх написання , вимоги до  оформлення, головні аспекти досліджень, основні помилки та безліч іншої корисної інформації.

BMu3VL1TVdU

На третьому заключному занятті, що відбулось десятого листопада молоді науковці змогли використати набуті знання на практиці. Вони спробували написати тезиси, обирали тему, прописували актуальність та мету.

Також Сніжана  давала поради щодо того,  як найкраще представити себе під час виступу.  Дівчина розповіла про щорічну наукову конференцію «Молода наука» та про найближчі конференції та круглі столи в різних містах України.

Усі студенти, що вже мали справу з написанням тезисів поділились своїм досвідом з іншими.

Голова НТСАДМВ ФСУ так прокоментувала цей захід: «Дані тренінги є просто  необхідними через те, що  деякі студенти навіть не знають що таке тезиси чи наукова стаття. Не говорячи вже про особливості участі в конференціях. Також написання наукових праць дає змогу отримати невеличку практику перед більш глобальними роботами»

Раїса Волошина

2 thoughts on “Школа молодого науковця”

1. I precisely had to say thanks once again. I’m not certain the things I would’ve achieved in the absence of the actual aspects contributed by you about such a concern. It previously was a very terrifying issue in my view, nevertheless being able to see this well-written mode you solved it took me to cry for joy. Extremely happier for the guidance and as well , sincerely hope you really know what an amazing job you were providing educating many people through the use of a blog. I know that you have never met all of us.