IMG_8613

Двадцять дев’ятого жовтня на День відкритих дверей до факультету соціології та управління завітали учні одинадцятих класів запорізьких шкіл, щоб дізнатись більше інформації про переваги навчання на нашому факультеті.

IMG_8620

Після загальної офіційної частини школярі були запрошені до аудиторії, в якій мали змогу поспілкуватись безпосередньо з представниками ФСУ.

Вступне слово сказав декан факультету – Максим Лепський. Він розповів про  ті перспективи, які відкриваються студентам під час навчання та яких успіхів досягають випускники факультету, що є одним із провідних центрів України з підготовки фахівців державного управління, соціології, політології, соціальної роботи та філософії. ФСУ є чим пишатись, адже у нас навчаються переможці всеукраїнських студентських олімпіад та стипендіати Президента України, Верховної Ради, обласної адміністрації та міськради.

IMG_8642Завідувачі кафедр допомогли майбутнім вступникам краще ознайомитися зі спеціальностями, більше дізнатися про умови вступу та навчання.  Зав.кафедри соціальної філософії та управління  Тарас Бутченко змістовно розкрив сутність таких спеціальностей, як «Соціальна робота» та «Філософія», зав.кафедри соціології  Володимир Скворець  ознайомив школярів зі спеціальністю «Соціологія», а зав.кафедри політології Євген Цокур розповів про особливості спеціальності «Політологія”.

Від заступника декана з навчальної роботи Тетяни Бірюкової та заступника декана з профорієнтаційної роботи Олега Бондаренка абітурієнти  дізнались про правила прийому і пільгового вступу, про новації цьогорічної  вступної кампанії.IMG_8648На цьому заході також були присутні викладачі факультету соціології та управління – доцент, кандидат психологічних наук  Ганна Бойко, яка є куратором волонтерського руху «Студентське серце» та доцент, кандидат філософських наук  Ірина Цапліна. Вони також із задоволенням розповідали про діяльність факультету.

Окрім цього, приємним бонусом для школярів стали сертифікати для участі у тренінгах ПРОООН та детальна інформація про актуальні міжнародні освітні програми і проекти.

IMG_8670

Наприкінці заходу голова Студентської ради  Єдуард Бойко запросив вступників на факультетський One day at universitу, що відбудеться другого грудня.

Знайомство з факультетом соціології та управління справило велике враження на абітурієнтів та, сподіваємось, допомогло визначитись із майбутньою професією та остаточно вирішити, де продовжити здобувати освіту після закінчення школи.

IMG_8679

Раїса Волошина

Фото – Анна Кобець

2 thoughts on “Знайомство ФСУ з потенційними студентами”

1. I needed to post you one tiny observation to finally say thank you yet again considering the gorgeous secrets you have discussed in this article. This is surprisingly generous of people like you to make openly what a lot of people could have advertised for an e book to help with making some money for themselves, particularly seeing that you could possibly have tried it if you ever considered necessary. The secrets as well acted to provide a good way to be certain that some people have similar eagerness the same as my own to grasp much more with regards to this matter. I am sure there are a lot more fun sessions in the future for those who look over your blog post.

2. Needed to create you one little bit of note just to give many thanks again for these beautiful knowledge you have featured at this time. It’s certainly shockingly generous with you giving freely precisely what a few people could possibly have supplied for an electronic book to earn some cash on their own, most notably since you might have done it if you ever desired. These tricks as well acted to be the fantastic way to be sure that some people have similar dream just like mine to see whole lot more with regards to this condition. I am sure there are numerous more fun periods in the future for people who go through your blog.