IMG_7690

Щорічно, в перший тиждень жовтня, люди усього світу мають гарну можливість вітати зі святом наймудріших людей – людей похилого віку.  Звичайно ж активні студенти Факультету соціології та управління не забули про цей важливий день.

IMG_7737

IMG_7733

Наш волонтерський сектор «Студентське серце» разом із представниками Факультету журналістики  першого  жовтня  відвідали  бабусь та дідусів  у Запорізькому геріатричному пансіонаті.

Підготувавши розважальну програму, ми були налаштовані позитивно і не даремно, адже нас зустріли  дуже  тепло. Почувши музику, бабусі з дідусями почали танцювати та співати свої улюблені пісні.

IMG_7737

Програму було  розпочато  з віршів та приємних слів.  Далі ми просто спілкувались з цими цікавими людьми, ставили  їм питання, а вони розповідали  цікаві  та повчальні історії зі свого життя.

IMG_7756

Свій виступ ми завершили піснею, і не однією.  Було дуже приємно чути слова подяки  та бачити вдячні очі!

Наостанок ми подарували бабусям та дідусям приємний  солодкий подарунок  та домовились про наступну зустріч!

Кристина Чишко

Фото- Анна Кобець

3 thoughts on “Поїздка до геріатричного пансіонату”

1. I precisely desired to appreciate you once more. I am not sure the things that I would’ve undertaken in the absence of the type of smart ideas shown by you regarding my situation. It had been a real troublesome case for me, but looking at the specialized avenue you managed the issue took me to jump for joy. I am just happier for this guidance and thus expect you comprehend what a great job your are doing instructing many people by way of your webblog. I know that you haven’t got to know any of us.

2. A lot of thanks for every one of your labor on this web page. Gloria enjoys setting aside time for investigation and it’s simple to grasp why. Most of us notice all about the lively manner you convey precious techniques by means of the website and boost contribution from visitors on that article so our own girl is in fact learning a lot. Take advantage of the rest of the year. You have been conducting a useful job.

3. pkreidcb fodboldtrojer enbswrhi billiga fotbollstrjor
    mlsdiawy maglie calcio poco prezzo ruxlpkin billige
    fotballdrakter
    anmdgbfs maglie del calcio wxsgtbfd billige fotballdrakter xfstinyd fodboldtrojer neygizmx fotbollstrjor barn