LMP

Ліга молодих політологів. Перезавантаження.

Ліга молодих політологів продовжує свою активну діяльність!  Вже у вересні Віктор Коваль –  голова ЛМП –  провів 2 засідання, на яких активно обговорювались сучасні політичні проблеми та найактуальніші події на світовій політичній арені.

Перше засідання було присвячено вступній  темі “Що таке ЛМП? Що таке політика? Що таке дебати?” та знайомству членів нової команди один з одним. Крім того, студенти одразу ж перейшли до практики,  і на прикладі передвиборчої кампанії  у Німеччині робили аналіз політичної ситуації. Після численних  обговорень було проведено тренінг щодо правил політичних  ігор. Завершальним  етапом засідання стали показові дебати, де усі без винятку змогли взяти участь та  активно ставили питання, намагаючись зрозуміти усі тонкощі політичної сфери.

Тема другого засідання включала в себе різноманітні можливості для політологів: участь у конференціях, дебатних турнірах, поїздки за кордон тощо.  Віктор Коваль розповів новачкам як безкоштовно або за незначні кошти відвідати найвизначніші  міста України (і не тільки),  як стати учасником найбільш масштабних конференцій та дебатних турнірів , та найголовніше – чому потрібно користуватись цими можливостями саме зараз – під час навчання в університеті.

Надалі учасники Ліги молодих політологів планують продовжувати  проводити аналіз актуальних подій сьогодення та розробляти прогнози майбутнього політичного, соціально-економічного розвитку України та світу.

Волошина Раїса