Ліга молодих політологів продовжує свою активну діяльність!  Вже у вересні Віктор Коваль –  голова ЛМП –  провів 2 засідання, на яких активно обговорювались сучасні політичні проблеми та найактуальніші події на світовій політичній арені.

Перше засідання було присвячено вступній  темі “Що таке ЛМП? Що таке політика? Що таке дебати?” та знайомству членів нової команди один з одним. Крім того, студенти одразу ж перейшли до практики,  і на прикладі передвиборчої кампанії  у Німеччині робили аналіз політичної ситуації. Після численних  обговорень було проведено тренінг щодо правил політичних  ігор. Завершальним  етапом засідання стали показові дебати, де усі без винятку змогли взяти участь та  активно ставили питання, намагаючись зрозуміти усі тонкощі політичної сфери.

Тема другого засідання включала в себе різноманітні можливості для політологів: участь у конференціях, дебатних турнірах, поїздки за кордон тощо.  Віктор Коваль розповів новачкам як безкоштовно або за незначні кошти відвідати найвизначніші  міста України (і не тільки),  як стати учасником найбільш масштабних конференцій та дебатних турнірів , та найголовніше – чому потрібно користуватись цими можливостями саме зараз – під час навчання в університеті.

Надалі учасники Ліги молодих політологів планують продовжувати  проводити аналіз актуальних подій сьогодення та розробляти прогнози майбутнього політичного, соціально-економічного розвитку України та світу.

Волошина Раїса

3 thoughts on “Ліга молодих політологів. Перезавантаження.”

1. I precisely had to say thanks yet again. I do not know the things that I would’ve undertaken without those hints revealed by you on that situation. Entirely was a horrifying dilemma in my opinion, nevertheless understanding your professional style you handled the issue took me to cry with happiness. I’m grateful for the guidance as well as trust you are aware of a great job you are putting in training most people by way of a blog. I am certain you haven’t met any of us.

2. My wife and i felt very fulfilled Emmanuel managed to finish up his web research because of the ideas he came across from your very own site. It’s not at all simplistic just to find yourself giving for free secrets and techniques that many most people might have been making money from. We really do understand we have got the blog owner to give thanks to for that. Those explanations you made, the straightforward site menu, the friendships you can assist to create – it is many exceptional, and it is making our son and the family know that that idea is cool, and that is especially vital. Thanks for all!