YlhxVLYZ8Wk

Квест для першокурсників

Вже традиційно на початку осені, цьогоріч – 12 вересня,  студенти-першокурсники факультету соціології та управління взяли участь у спортивно-інтелектуальному квесті від Студентської Ради.

На території ЗНУ  було організовано  10 ігрових точок, де учасників чекали завдання на кмітливість, швидкість, креативність і, головне, – на взаємодопомогу.

Qq41oyyaJsQ               APCnlgaG3PA

Квест першокурсника – це інтерактивна гра, яка проходить у форматі орієнтування по всій території студмістечка ЗНУ. Вона дозволяє використовувати інфраструктуру університету для залучення першокурсників в студентське життя –  своєрідний ритуал посвячення в студенти. Цей захід був спрямований як на знайомство  з усіма корпусами університету, так і на згуртування нових академічних груп .

eIpKa9tFSg4cvJKCq05-5U

У змаганнях взяли участь 4 команди – соціальні робітники,  політологи, соціологи та гості заходу –  студенти 3 курсі Економіко-правничого колежду. На точках важливо було не тільки правильно виконати завдання, а й показати загальну роботу та взаємопідтримку. Серед критеріїв, за які можна було отримати вищі бали, – ефективна командна робота, творчість,  націленість на результат, а також загальна активність студентів.  За кожен етап квесту максимальною оцінкою вважалась десятка.

eBuJmL9t8iY_cr                   BcjakQk1RoM

Першокурсники були енергійними, креативними та завзято змагались за перше місце та титул переможців. Та найголовніше – приємно провели час у компанії найактивніших студентів факультету!

Наприкінці квесту гості з ЕПК отримали солодкі подарунки, а студенти факультету будуть нагороджені на презентації Студради 15 вересня!

Волошина Раїса

Фото – Кобець Анна