Вручення дипломів спеціалістів всіх спеціальностей на факультеті соціології та управління відбудеться 6 липня 207 року о 10:00 в 50 аудиторії 1 корпусу. Запрошуємо випускників отримати дипломи. Присутність всіх обов’язкова. У разі виникнення особливих обставин прохання завчасно повідомити деканат!

Вручення дипломів бакалаврів денного і заочного відділення спеціальності “Соціальна робота” і  дипломів бакалаврів денного відділення спеціальності “Філософія”відбудеться 6 липня 2017 року о8:30 в 328 аудиторії 4 корпусу. Запрошуємо випускників отримати дипломи. Присутність всіх обов’язкова. У разі виникнення особливих обставин прохання завчасно повідомити деканат!

One thought on “Вручення дипломів на ФСУ”

1. I want to voice my respect for your kind-heartedness giving support to men who require assistance with this particular subject. Your special dedication to getting the message all around has been really good and have in every case helped some individuals just like me to realize their desired goals. Your personal interesting facts means a great deal to me and especially to my office colleagues. Warm regards; from all of us.