Коли з`являється проблема й потрібна термінова допомога, ми звертаємося спочатку до найближчого оточення, а вже потім до решти людей. Та чи кожен “близький” готов відповісти на прохання?

Мабуть, що на ФСУ гідно дамо схвалену відповідь. Недаремно нас називають “факультетом-родиною”. Адже, коли одні члени нашої великої факультетської сім`ї зіштовхуються з проблемною ситуацією, знаходяться ті, хто радо допомогає у її вирішенні.

У сина наших викладачів два роки тому виявили онкологічне захворювання. Проблема повернулася й терміново потрібні донори крові.

Дехто вже долучився до здачі крові. Серед представників факультету соціології та управління ЗНУ висловлюємо подяку нашим донорам, якими стали наступні люди:

• Анна Куценко, студентка 4 курсу спеціальності “політологія”
  • Євген Мовчан, аспірант кафедри політології
  • Ольга Катрич, випускниця спеціальності “соціальна робота”
  • Лія Мацак, студентка 1 курсу спеціальності “соціологія”
  • Олександра Сидоренко, студентка 1 курсу спеціальності “політологія”
  • Катерина Тарасевич, студентка 1 курсу спеціальності “політологія”
  • Олександр Бобир, студент 3 курсу спеціальності “філософія”
  • Віталій Кругляк, студент 4 курсу спеціальності “філософія”
  • Едуард Баренбойм, студент 4 курсу спеціальності “філософія”
  • Олександра Шевченко, студентка 1 курсу спеціальності “соціальна робота”.

Також, серед тих, хто здійснював організаційну підтримку відзначились такі студенти:

• Руслан Горбенко, студент 1 курсу спеціальності “соціальна робота”
  • Віктор Коваль, студент 1 курсу спеціальності “політологія”
  • Андрій Фінько, студент 4 курсу спеціальності “політологія”
  • Владислав Хохаєв, студент 4 курсу спеціальності “політологія”
  • Світлана Павлюченко, студентка 4 курсу спеціальності “соціологія”
  • Владислав Надтока, студент 4 курсу спеціальності “політологія”.

Окрема подяка голові волонтерського руху “Студентське сердце” Катерині Васюковій за пошук донорів та збір довідок.

Боротися треба разом, адже тільки так можливо подолати життєві труднощі. Тим часом, пошук крові триває. Долучайтися до наших сторінок у соціальних мережах, важлива допомога кожного:

Донорство крові ФСУ ЗНУ у FACEBOOK

Донорство крові ФСУ ЗНУ ВКОНТАКТІ

Катерина Ковтун

One thought on “Подяка донорам крові”

1. I want to express appreciation to this writer for bailing me out of such a trouble. After exploring through the the web and finding proposals which were not helpful, I assumed my entire life was well over. Existing without the presence of solutions to the difficulties you’ve sorted out all through your good blog post is a serious case, as well as the ones that could have in a negative way damaged my entire career if I had not come across the blog. Your main ability and kindness in dealing with everything was precious. I’m not sure what I would have done if I had not come across such a solution like this. I can now look forward to my future. Thanks a lot very much for this impressive and results-oriented help. I won’t hesitate to propose your site to anyone who desires tips about this topic.