flzdiirv6gs

Шанси є навіть тоді,

коли їх взагалі немає.

В.В.Лобановський

В університеті з 10.04 по 19.04 пройшли щорічні змагання по баскетболу серед хлопців. Вперше за історію факультету цей рік став для нас визначним!

Нагадаємо склад команди: Самір Ісмаїлов( 4 курс), Таран Владислав( 4 курс), Таритін Дмитро(4 курс), Надтока Владислав( 4 курс),Омельянченко Владислав ( 2 курс), Васютинський Євген( 1 курс),

Яковенко Олексій (1 курс) на чолі з капітаном – Фінько Андрієм ( 4 курс).

Усі результати ігор ви можете подивитися у групі спортивного сектору ФСУ. Також хотілося додати, що найкращим асистентом фіналу став Васютинський Євген, а більше всього забив м’ячів – Андрій Фінько.

Злагодженість команди, прагнення до перемоги, невтримна активність привели команду до перемоги! Привітаємо хлопців з 1 місцем! Ця подія є важливою, так як вона вперше в історії нашого факультету!!

Ми поцікавилися у глави спортивного сектора, капітана команди Андрія Фінька о його враженнях від гри, і ось що почули: «Неймовірна атмосфера та шалена підтримка була на протязі всього фіналу, саме підтримка глядачів давала нам впевненість в своїх силах та незламне бажання перемогти. «Історична перемога» нашого факультету та такі бажанні золоті медалі, які ми вибороли через біль, втому, та справжній чоловічий характер. Ще раз хотілось виразити подяку вболівальникам, які кожного матчу вболівали, та вірили в нашу команду до кінця. Разом ми сила, разом ми непереможні!!».

Побажаємо хлопцям не зупинятися на досягнутому і іти до нових перемог!

Щербань Олександра

Фото – Лія Мацак,