Факультет соціології та управління заключив договір з Торгово-промисловою палатою Запорізької області , що в результаті призвело до спільної діяльності щодо виставок у Козак-Палаці.

З першого по третє  березня наші студенти розробляли дослідницькі програми, проводили маркетингові дослідження на виставці “АГРОТЕХСЕРВІС 2017” . Вони представляли факультет у сфері практичної бізнес-діяльності .

Спільно з Торгово-промисловою палатою факультет соціології та управління визначав ефективні форми реклами і дійшов висновку, що найбільш ефективною є реклама в  інтернеті, на телебаченні та радіо.

За участі  ФСУ пройшли такі  виставки як : “Ярмарок освіти 2016”, “АГРОТЕХСЕРВІС 2017” (1-3 березня), “Домострой- Весна 2017” (16-18 березня)

Рая Волошина

One thought on “ФСУ на виставці “АГРОТЕХСЕРВІС 2017 “”

1. I wanted to construct a quick message so as to thank you for these unique items you are giving out at this site. My long internet look up has now been rewarded with sensible tips to go over with my colleagues. I would state that that most of us readers are unquestionably fortunate to live in a fantastic place with very many lovely individuals with useful things. I feel very much privileged to have come across your web page and look forward to really more awesome moments reading here. Thanks a lot once more for everything.