Вже декілька років поспіль наш університет проводить безкоштовне  пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Учні мають широкий вибір дисциплін: українська мова та література, математика, історія України, географія, фізика, хімія, біологія та іноземні мови (англійська, німецька, французька, російська).

ЗНО 2017

Пробні ЗНО користуються великою популярністю серед абітурієнтів, адже окрім  об’єктивної оцінки  своїх знань вони отримують професійну підтримку і різноманітні поради щодо того,  як підготуватись психологічно, аби  не розгубитись та якнайкраще скласти тестування.

Факультет соціології та управління зробив свій вклад в цю справу, підтримавши проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання з деяких предметів. 19 березня відбувалось тестування з української  мови та літератури, а 26 березня – з математики.

ЗНО 2017Більш ніж  800 абітурієнтів завдяки профорієнтаційному сектору ФСУ отримали інформацію про напрямки підготовки нашого факультету та необхідні для цього сертифікати ЗНО.

Усі ці  заходи організовувались та  відбувались за підтримки начальника відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування Юлії Паскевської , проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Олександра Гури, викладачів та студентів університету.ЗНО 2017

Участь у даних заходах дала змогу абітурієнтам перевірити свої знання, дізнатись про технічні моменти, виконання яких буде необідним  для успішного проходження ЗНО, зрозуміти усі тонкощі справжнього тестування, і звичайно ж отримати інформацію про різноманітні  спеціальності  ЗНУ, в тому числі про соціологію, політологію, соціальну роботу та філософію.

Бажаємо абітурієнтам  успішно скласти ЗНО  та з нетерпінням чекаємо їх на факультеті соціології та управління!

Рая Волошина

4 thoughts on “Пробне ЗНО 2017”

1. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs rather more consideration. I抣l most likely be again to learn way more, thanks for that info.

2. I wanted to write you that very small word to finally say thanks once again on your beautiful ideas you’ve provided here. This is so particularly generous with you to grant freely what exactly numerous people would’ve offered for sale as an electronic book to end up making some bucks on their own, especially considering the fact that you might have done it in the event you desired. The pointers in addition acted like a fantastic way to realize that the rest have a similar desire much like mine to find out a whole lot more around this condition. I am certain there are a lot more pleasant instances ahead for folks who examine your blog post.

3. I precisely desired to say thanks all over again. I do not know what I could possibly have taken care of in the absence of the basics provided by you regarding this situation. It absolutely was the difficult dilemma for me, nevertheless noticing the very expert fashion you handled that forced me to cry over happiness. I will be grateful for this work and thus wish you find out what a powerful job that you’re accomplishing teaching people today through your web site. Most likely you have never got to know any of us.

4. I intended to put you that very small word to finally give many thanks yet again just for the nice opinions you have provided on this page. It’s certainly unbelievably generous with you in giving freely all that a lot of folks might have offered as an electronic book to end up making some bucks for themselves, particularly now that you could have tried it in the event you considered necessary. The suggestions additionally acted to provide a easy way to fully grasp other people have a similar keenness much like my personal own to realize significantly more pertaining to this condition. I know there are some more pleasurable instances up front for many who read your site.