fsu.org.ua

Пробне ЗНО 2017

Вже декілька років поспіль наш університет проводить безкоштовне  пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Учні мають широкий вибір дисциплін: українська мова та література, математика, історія України, географія, фізика, хімія, біологія та іноземні мови (англійська, німецька, французька, російська).

ЗНО 2017

Пробні ЗНО користуються великою популярністю серед абітурієнтів, адже окрім  об’єктивної оцінки  своїх знань вони отримують професійну підтримку і різноманітні поради щодо того,  як підготуватись психологічно, аби  не розгубитись та якнайкраще скласти тестування.

Факультет соціології та управління зробив свій вклад в цю справу, підтримавши проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання з деяких предметів. 19 березня відбувалось тестування з української  мови та літератури, а 26 березня – з математики.

ЗНО 2017Більш ніж  800 абітурієнтів завдяки профорієнтаційному сектору ФСУ отримали інформацію про напрямки підготовки нашого факультету та необхідні для цього сертифікати ЗНО.

Усі ці  заходи організовувались та  відбувались за підтримки начальника відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування Юлії Паскевської , проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Олександра Гури, викладачів та студентів університету.ЗНО 2017

Участь у даних заходах дала змогу абітурієнтам перевірити свої знання, дізнатись про технічні моменти, виконання яких буде необідним  для успішного проходження ЗНО, зрозуміти усі тонкощі справжнього тестування, і звичайно ж отримати інформацію про різноманітні  спеціальності  ЗНУ, в тому числі про соціологію, політологію, соціальну роботу та філософію.

Бажаємо абітурієнтам  успішно скласти ЗНО  та з нетерпінням чекаємо їх на факультеті соціології та управління!

Рая Волошина