В рамках Місяця ФСУ завдяки навчальному сектору нашого факультету  гідно була оцінена робота старост академічних груп.

Голова навчального сектору – Міщенко Анастасія-  розповіла нам, що  ідея проведення Конкурсу  старост  виникла  ще в травні минулого року, коли нова команда Студентської ради тільки  розпочинала свою роботу.

Чому його провели саме в березні?  По-перше –  це місяць ФСУ, час коли можна і потрібно впроваджувати щось нове. По-друге – на початку цього семестру  вже можна оцінювати  роботу як  старост-новачків , так  і більш досвідчених.

Його метою  стала актуалізація роботи старост, її  заохочення, висвітлення  плюсів та мінусів цієї посади,  а також обмін різноманітними лайфхаками.

Конкурс  проходив у декілька етапів. Перший з них передбачав  написання творчих есе на тему «Труднощі та перспективи покращення роботи старост». На другому, третьому, четвертому та п’ятому  етапах їх роботу  оцінювали  куратори, академічні групи, Студентська Рада факультету та деканат.

конкурс старостНа урочистому  завершенні Місяця  ФСУ  були оголошені та нагороджені грамотами  найактивніші старости факультету.  Кращою серед кращих стала студентка 4 курсу спеціальності «соціологія» Євгенія Крашевська, яка так прокоментувала цю подію  : « Якби не мої одногрупники , я мабуть  не стала б брати участь у цьому конкурсі. Звичайно ж  перемагати завжди  приємно, але це не привід розслаблятися, це привід тримати планку , рости ще вище, робити висновки, працювати над своїми мінусами і дякувати чудовому колективу , який мене підтримує у всіх починаннях»

Сподіваємося, що в подальшому подібні конкурси  стануть новою традицією факультету соціології та управління.

В найближчий час чекайте найяскравіші  та найкреативніші фрагменти  творчих есе учасників , що неодмінно стануть у нагоді  майбутнім старостам ФСУ.

Рая Волошина

2 thoughts on “Конкурс старост від навчального сектору ФСУ”

1. I want to show some appreciation to the writer just for bailing me out of this setting. Because of checking through the world wide web and coming across basics that were not powerful, I believed my life was gone. Living minus the solutions to the difficulties you’ve resolved by means of your main article content is a crucial case, as well as those that would have badly damaged my career if I had not come across the website. The understanding and kindness in touching the whole thing was priceless. I’m not sure what I would have done if I had not encountered such a step like this. I’m able to at this point look ahead to my future. Thanks for your time so much for the impressive and amazing guide. I will not be reluctant to propose the blog to anybody who needs recommendations about this matter.