розумники

Інтелектуальна гра “Розумники”

Розум — це духовна зброя людини (Віссаріон Бєлінський).

Науковий сектор факультету соціології та управління під керівництвом Сніжани Бондаренко, голови НТСА, дотримав слово і в черговий раз перевірив інтелектуальні здібності своїх студентів .

У грі під назвою «Розумники» , яка відбулась 21 березня, взяли участь 4 команди. У їх складі ми побачили перший, другий та третій курси ФСУ. Боротьба була запеклою та проходила у декілька етапів. На першому з них команди відповідали на питання у форматі гри «Що? Де? Коли?». Другий етап передбачав вирішення логічних загадок, а на третьому – інтелектуальну честь команди відстоювали капітани.

Всі учасники проявили неймовірну креативність, велику обізнаність у найрізноманітніших сферах науки та життя. Перемогу здобула команда «Інтелектуали» (1 курс, спеціальність «соціальна робота»), з чим ми їх і вітаємо.

В подальшому НТСА планує долучати до своїх інтелектуальних ігор студентів інших університетів, а також абітурієнтів.

Сабіна Гумбатова

Фото з гри – Анна Кобець