Благодійний ярмарок

Смаколики до ярмарки? Легко! Представники волонтерського руху «Студентське серце» 21 березня організували Благодійний ярмарок. Метою став збір коштів для студентки факультету соціології та управління Катерини Маслій та для студента факультету соціальної психології та педагогіки Максима Каманова.

Наші волонтери приготували мафіни, печиво, пироги, а також принесли книги, які мав можливість купити кожен студент. Стартова ціна, загалом, складала від 5 гривень, але можно було надати й більше, звичайно ж, за бажанням покупця.

Зазначимо, що до акції приєднались не тільки студенти, допомогли в організації й викладачі! Вони не тільки завітали на захід і спробували смаколики, але самі зробили внесок – приготували дуже смачні пироги та печиво й надали свої книги для продажу.

Не можна не сказати про співочий конкурс “Караоке”, у якому могли взяти участь всі бажаючі. Завдяки голові студентської ради нашого факультету Едуарду Бойко караоке пройшло дуже весело, запам`яталось вдалими виступами та доречними жартами від ведучого! У фіналі заспівали 4 чарівні дівчини, переможці отримали солодкі призи та білети на «Student Family Party» – сімейну вечірку ФСУ, яка відбудеться вже 30 березня.

Волонтери змогли зібрати суму у 1276 гривень. Всі кошти відправлені нашим студентам, Катерині та Максиму. Сподіваємось на їхнє скоріше одужання, а ми, волонтери, будемо намагатись частіше організовувати подібні заходи, аби допомагати тим, кому це необхідно. Дякуємо всім, хто приклав до цього зусилля!

Кристина Чишко

Фото з благодійного ярмарку – Анна Кобець

2 thoughts on “Благодійний ярмарок до Місяця факультету”

1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out someone with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is something that’s wanted on the net, someone with a little bit originality. helpful job for bringing one thing new to the internet!

2. A lot of thanks for your own effort on this web page. My aunt take interest in managing investigation and it is easy to see why. A lot of people hear all about the lively manner you produce precious secrets through the web blog and as well as boost response from visitors on the area of interest while our own child is without question becoming educated a great deal. Take advantage of the rest of the new year. You are always carrying out a splendid job.