Ты не проигравший до тех пор,

пока ты не сдался

Майкл Джордан

В університеті з 13 по 17 березня пройшли щорічні змагання з волейболу серед дівчат. Нагадаємо, що в минулому році наші дівчата зайняли 5 місце.

Що ж почнемо зі складу команди – Оксана Веретенникова (3 курс), Аліса Отрішко (1 курс), Катерина Тарасевич  (1 курс), Олександра Щербань (3 курс), Марина Мохунь ( 2 курс) на чолі з капітаном Юлією Сірко (3 курс).

Кожна команда повинна була зіграти 3 гри, після яких відбувся півфінал і вже потім фінал. Результати кожного змагання представимо в таблиці.

таблица по волейболу

Півфінал і фінал

таблица по волейболу2

Дівчата зайняли 3 місце і їх нагородили медалями та грамотами. Голова спортивного сектору Андрій Фінько підтримував спортсменок кожну гру та привітав їх з отриманням призових місць: «Хотілось би виразити слова подяки нашим красуням за віру до перемоги, бойовий дух, злагоджені дії та неймовірні емоції. Наші дівчата довели, що вони не лише неймовірно чарівні, але й великі професіонали своєї справи. Це був лише початок, далі нас очікують нові перемоги. Ви є гордістю факультету, я вами дуже пишаюсь.»

Отже, привітаємо дівчат і побажаємо у наступному році зайняти 1 місце, а поки що будемо вболівати за хлопців, у яких змагання почнуться вже з 27 березня.

Олександра Щербань

Фото з волейболу – Сергій Шашликов

One thought on “Жіноча збірна ФСУ з волейболу на щорічних змаганнях”

1. I have to show appreciation to this writer for bailing me out of this type of problem. Just after surfing around throughout the search engines and coming across thoughts that were not pleasant, I assumed my life was well over. Existing minus the approaches to the problems you have solved through the short post is a serious case, and those which could have adversely affected my career if I hadn’t come across your blog post. Your primary ability and kindness in touching every aspect was very useful. I’m not sure what I would have done if I had not discovered such a step like this. I can at this time relish my future. Thank you so much for this expert and amazing guide. I will not hesitate to suggest your blog to anyone who should have counselling about this subject.