волейбол

Жіноча збірна ФСУ з волейболу на щорічних змаганнях

Ты не проигравший до тех пор,

пока ты не сдался

Майкл Джордан

В університеті з 13 по 17 березня пройшли щорічні змагання з волейболу серед дівчат. Нагадаємо, що в минулому році наші дівчата зайняли 5 місце.

Що ж почнемо зі складу команди – Оксана Веретенникова (3 курс), Аліса Отрішко (1 курс), Катерина Тарасевич  (1 курс), Олександра Щербань (3 курс), Марина Мохунь ( 2 курс) на чолі з капітаном Юлією Сірко (3 курс).

Кожна команда повинна була зіграти 3 гри, після яких відбувся півфінал і вже потім фінал. Результати кожного змагання представимо в таблиці.

таблица по волейболу

Півфінал і фінал

таблица по волейболу2

Дівчата зайняли 3 місце і їх нагородили медалями та грамотами. Голова спортивного сектору Андрій Фінько підтримував спортсменок кожну гру та привітав їх з отриманням призових місць: «Хотілось би виразити слова подяки нашим красуням за віру до перемоги, бойовий дух, злагоджені дії та неймовірні емоції. Наші дівчата довели, що вони не лише неймовірно чарівні, але й великі професіонали своєї справи. Це був лише початок, далі нас очікують нові перемоги. Ви є гордістю факультету, я вами дуже пишаюсь.»

Отже, привітаємо дівчат і побажаємо у наступному році зайняти 1 місце, а поки що будемо вболівати за хлопців, у яких змагання почнуться вже з 27 березня.

Олександра Щербань

Фото з волейболу – Сергій Шашликов