ds,jh

Повернення міжнародного сектора

На факультеті соціології та управління відновилась діяльність міжнародного сектору. Декілька місяців сектор існував без керівника. І ось, 23 березня, відбулися вибори на пост голови.

Для участі у дебатах потрібно було бажання, команда однодумців, наявність заступника, готовність підтримувати зв`язок з міжнародними організаціями, а для цього, звісно ж, знання іноземної мови.

Вибори складалися з таких трьох етапів:

• промова з переліком планів щодо подальшої діяльності сектору;
  • питання від виборців до спікера;
  • голосування.

Старости академічних груп та представники студентської ради факультету соціології та управління підтримали Владислава Плужника, студента 3 курсу спеціальності “соціологія”, тим самим визначивши нового керівника серед студентів щодо забезпечення міжнародних зв`язків ФСУ. Владислав відомий факультету культурно-масовою діяльністю, а саме грою на музичних інструментах, й також співпрацею із профорієнтаційним сектором. Мало хто замислювался, які ще навички має ця талановита людина. На справді, студент цікавиться вивченням англійської мови, та знає її на достатньому рівні, вміє обирати доречню інформацію щодо наявності міжнародних програм. Тому, вітаємо Владислава із перемогою та радо приймає у родину студентської ради факультету.