На факультеті соціології та управління відновилась діяльність міжнародного сектору. Декілька місяців сектор існував без керівника. І ось, 23 березня, відбулися вибори на пост голови.

Для участі у дебатах потрібно було бажання, команда однодумців, наявність заступника, готовність підтримувати зв`язок з міжнародними організаціями, а для цього, звісно ж, знання іноземної мови.

Вибори складалися з таких трьох етапів:

• промова з переліком планів щодо подальшої діяльності сектору;
  • питання від виборців до спікера;
  • голосування.

Старости академічних груп та представники студентської ради факультету соціології та управління підтримали Владислава Плужника, студента 3 курсу спеціальності “соціологія”, тим самим визначивши нового керівника серед студентів щодо забезпечення міжнародних зв`язків ФСУ. Владислав відомий факультету культурно-масовою діяльністю, а саме грою на музичних інструментах, й також співпрацею із профорієнтаційним сектором. Мало хто замислювался, які ще навички має ця талановита людина. На справді, студент цікавиться вивченням англійської мови, та знає її на достатньому рівні, вміє обирати доречню інформацію щодо наявності міжнародних програм. Тому, вітаємо Владислава із перемогою та радо приймає у родину студентської ради факультету.

2 thoughts on “Повернення міжнародного сектора”

1. I must show my appreciation to the writer for rescuing me from this situation. As a result of exploring through the world wide web and seeing views which are not helpful, I assumed my entire life was over. Living without the strategies to the difficulties you have fixed all through this guideline is a crucial case, as well as ones which might have adversely affected my entire career if I hadn’t encountered your web page. Your own know-how and kindness in dealing with every item was useful. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I can also at this point relish my future. Thank you so much for the expert and amazing help. I won’t hesitate to endorse your web site to anyone who needs guidance about this area.

2. Thank you so much for providing individuals with such a nice chance to read from this web site. It is often very excellent and jam-packed with amusement for me and my office acquaintances to visit the blog at least 3 times in a week to read the new issues you will have. And definitely, I am just actually contented considering the remarkable tactics you give. Selected 4 areas in this posting are basically the most effective we have ever had.