Сектор проектного менеджменту продовжує плідну працю! Деятого березня відбулась перша зустріч «Just about…» у форматі питання-відповіді.

Спікером виступив Володимир Прокопов, голова сектору Проектного менеджменту Факультету соціології та управління. Метою було навчитися реалізовувати свої ідеї й вигадувати що-небудь унікальне, чого не бачив світ!

Розпочався захід з постановки питання «Що ж таке проект?». У цей момент від учасників посипалася купа питань, що і зумовило неформальну обстановку зустрічі.

Далі присутні обговорили, з чого потрібно починати, адже всі ми, звичайні студенти, які не мають валізи досвіду. Але не буває нічого не можливого, адже всі починають з нуля, і головне-захотіти і робити!

Третє питання пролунало наступним чином: «Які переваги дає проектна діяльність?» Все просто: краще вкладення-це вкладення в себе. Наші знання і досвід в цій сфері ніколи не будуть зайвими, адже створення проектів – відмінний фундамент за для реалізації власної справи, особистої ідеї, шляхом участі в конкурсах й набутті можливостей для отримання грантів.

Останнє, що ми обговорили – це постановка цілей: SMART. Учасники дійшли висновку, що ця річ стане в нагоді не тільки в проектній сфері, а і в кожному дні нашого життя. Чому? Тому, що людина, котра прагне досягти мети будь-якого змісту, має чітко усвідомити її!

Так само всі, у кого в голові виникають ідеї для написання проектів, завжди можуть написати Володимиру Прокопову, і він обов’язково допоможе, підкаже, і задіє вас у цій цікавій і корисній справі.

З нетерпінням чекаємо наступних…

Кристина Чишко

One thought on “Just about…(SMART постановка проектів)”

1. My wife and i have been very fulfilled that Michael managed to do his basic research from the ideas he got out of the web site. It’s not at all simplistic to simply possibly be giving out thoughts which usually a number of people could have been trying to sell. And we understand we’ve got the blog owner to be grateful to for this. The specific explanations you have made, the easy web site menu, the relationships you can assist to foster – it is mostly impressive, and it’s really assisting our son and our family reason why this idea is excellent, and that is wonderfully important. Thank you for all!