y3b4VbsZasY

Just about…(SMART постановка проектів)

Сектор проектного менеджменту продовжує плідну працю! Деятого березня відбулась перша зустріч «Just about…» у форматі питання-відповіді.

Спікером виступив Володимир Прокопов, голова сектору Проектного менеджменту Факультету соціології та управління. Метою було навчитися реалізовувати свої ідеї й вигадувати що-небудь унікальне, чого не бачив світ!

Розпочався захід з постановки питання «Що ж таке проект?». У цей момент від учасників посипалася купа питань, що і зумовило неформальну обстановку зустрічі.

Далі присутні обговорили, з чого потрібно починати, адже всі ми, звичайні студенти, які не мають валізи досвіду. Але не буває нічого не можливого, адже всі починають з нуля, і головне-захотіти і робити!

Третє питання пролунало наступним чином: «Які переваги дає проектна діяльність?» Все просто: краще вкладення-це вкладення в себе. Наші знання і досвід в цій сфері ніколи не будуть зайвими, адже створення проектів – відмінний фундамент за для реалізації власної справи, особистої ідеї, шляхом участі в конкурсах й набутті можливостей для отримання грантів.

Останнє, що ми обговорили – це постановка цілей: SMART. Учасники дійшли висновку, що ця річ стане в нагоді не тільки в проектній сфері, а і в кожному дні нашого життя. Чому? Тому, що людина, котра прагне досягти мети будь-якого змісту, має чітко усвідомити її!

Так само всі, у кого в голові виникають ідеї для написання проектів, завжди можуть написати Володимиру Прокопову, і він обов’язково допоможе, підкаже, і задіє вас у цій цікавій і корисній справі.

З нетерпінням чекаємо наступних…

Кристина Чишко