Курс “Just about…” – захід від проектного та медіа секторів щодо обговорення тем, пов`язаних із проектною діяльністю та засобами розповсюдження проектів. Вміння донести свою ідею аудиторії – необхідне явище під час презентації.

Тренінг за темою “Публічний виступ” від голови студентської ради ФСУ Едуарда Бойко зібрав разом студентів з різних факультетів та спеціальностей ЗНУ.

Що в нас було?

• Безпосередня взаємодія між спікером та аудиторією під час тренінгу.
  • Мало теорії – багато практики.
  • Різноманітні завдання щодо роботи з публікою та ігри за вміннями самопрезентації.У такій компанії, яка зібралась на зустрічі, можливо
  • забути про плин часу,
  • посміятися від душі,
  • поспілкуватися на рік вперед,
  • знайти нових друзів,
  • з легкістю виступити перед зацікавленною аудиторією.😊Дякуємо нашому доповідчу, який справді вміє спілкуватися, розповідати та ще й інших навчати тонкощам публічного виступу.Пропонуємо переглянути
  • фото https://vk.com/album-142538505_242238458
  •  та відео

Катерина Ковтун

Анна Кобець

2 thoughts on “Тренінг публічного виступу”

1. I precisely had to say thanks once again. I am not sure the things I could possibly have tried in the absence of the actual techniques shown by you relating to that subject. This has been a very depressing setting in my position, nevertheless being able to see your skilled strategy you solved it made me to weep with contentment. I’m happy for the guidance as well as trust you comprehend what a powerful job you were undertaking instructing the mediocre ones all through a site. I am sure you’ve never got to know any of us.