aen,jk

ФСУ НА ЗМАГАННЯХ З МІНІ – ФУТБОЛУ!

Никакое усилие не бывает напрасным:

Сизиф развивал мускулы.

Поль Валери

Наприкінці лютого відбулися змагання з міні-футболу між факультетами ЗНУ. Наша збірна була налаштована рішуче на боротьбу за перше місце. Склад команди: капітан – Андрій Фінько, Владислав Овчарук, Євген Цюцюра, Олег Дундук, Олексій Бученко, Владислав Таран, Олексій Яковенко, Степан Журило, Дмитро Таритін.

Перший матч відбувся 20 лютого, нашим суперником був фізичний факультет. Команда з легкістю забила 3 голи і продовжила участь у змаганнях.

Другий матч був 22 лютого проти юридичного факультету. Рахунок матчу складав 1:1.

Третій матч – 23 лютого проти історичного факультету, рахунок 6:2.

Четвертий матч, 27 лютого, –  півфінал. Цей матч мав для нас вирішальний зміст: або ми виграємо і будемо боротися за 1 місце, або програємо й граємо за 3 місце, повторюючи історію минулого року. І результатом матчу став програш з рахунком 2:2( 4:5 – пенальті).

Останній матч за 3 місце відбувся 28 лютого проти біологічного факультету. Наша команда посіла 3 місце. Під час нагородження спортсмени отримали грамоти та медалі, а потім зробили спільні фотографії, які можна подивитися в групі спортивного сектору ФСУ

Команда подякувала за підтримку вболівальникам, які були присутні на кожній грі  й пообіцяли зайняти перше місце на Кубці ректора!

Олександра Щербань

Фото: Лія Мацак