Розпочався місяць ФСУ , і наше «Студентське серце» не гає часу. Волонтери 05.02. відвідали Благодійну організацію «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя» .Напередодні 8-го березня вони влаштували концерт для ВІЛ-інфікованих дітей. Програма була захоплюючою. Можна сказати , що це наші друзі, адже при кожній нагоді ми вітаємо цих діточок із різними святами.

На початку волонтери інсценували для малечі казку про фею Марго, від якої вони були в захваті.

Далі був проведений майстер-клас , на якому волонтери разом з дітьми робили аплікації-квіти, які вийшли дуже яскравими, та по-справжньому весняними, а головне –індивідуальними.

Звісно як же без весняних ,привітальних віршів та цікавих загадок? Волонтери підготували велику кількість цікавих питань, які діти відгадували з азартом! Після цього ми знов провели невеликий майстер-клас, на цей раз вже  з малювання метеликів. Вони вийшли не менш гарні , ніж наші весняні квіти.

Після малювання розпочалась дискотека! Веселі пісні та танці, і дуже динамічні та цікаві конкурси.

Наостанок дітям були вручені подарунки. Ці щирі посмішки неможливо забути , вони варті всіх наших старань!

Це був перший захід під проводом нової голови Волонтерського сектора «Студентське серце» Катерини Васюкової. Все пройшло на високому рівні , бажаємо Каті тримати задану планку!

Кристина Чишко

Фото: Анна Кобець

3 thoughts on “Весняний настрій від волонтерів ФСУ”

1. A lot of thanks for your own labor on this website. Debby really loves working on investigations and it is obvious why. All of us hear all regarding the powerful method you present worthwhile things via your website and welcome contribution from other people on the concept while our favorite girl is certainly studying a lot of things. Enjoy the rest of the new year. You are carrying out a good job.

2. Needed to draft you a very little remark just to say thanks a lot as before for your personal striking principles you have provided on this site. It has been so seriously open-handed with you to provide freely all that most people could have offered for sale for an e book to help make some bucks on their own, certainly considering the fact that you could have tried it if you considered necessary. Those things likewise served as the easy way to realize that other people have the identical desire really like mine to grasp lots more on the subject of this issue. I believe there are numerous more pleasurable instances in the future for many who browse through your website.