v8

Весняний настрій від волонтерів ФСУ

Розпочався місяць ФСУ , і наше «Студентське серце» не гає часу. Волонтери 05.02. відвідали Благодійну організацію «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя» .Напередодні 8-го березня вони влаштували концерт для ВІЛ-інфікованих дітей. Програма була захоплюючою. Можна сказати , що це наші друзі, адже при кожній нагоді ми вітаємо цих діточок із різними святами.

На початку волонтери інсценували для малечі казку про фею Марго, від якої вони були в захваті.

Далі був проведений майстер-клас , на якому волонтери разом з дітьми робили аплікації-квіти, які вийшли дуже яскравими, та по-справжньому весняними, а головне –індивідуальними.

Звісно як же без весняних ,привітальних віршів та цікавих загадок? Волонтери підготували велику кількість цікавих питань, які діти відгадували з азартом! Після цього ми знов провели невеликий майстер-клас, на цей раз вже  з малювання метеликів. Вони вийшли не менш гарні , ніж наші весняні квіти.

Після малювання розпочалась дискотека! Веселі пісні та танці, і дуже динамічні та цікаві конкурси.

Наостанок дітям були вручені подарунки. Ці щирі посмішки неможливо забути , вони варті всіх наших старань!

Це був перший захід під проводом нової голови Волонтерського сектора «Студентське серце» Катерини Васюкової. Все пройшло на високому рівні , бажаємо Каті тримати задану планку!

Кристина Чишко

Фото: Анна Кобець