Нещодавно, а саме 28 лютого, у останній день зими, голова НТСАДМВ факультету соціології та управління, Сніжана Бондаренко, провела для наших студентів тренінг з тайм-менеджменту.
Учасники тренінгу мали можливість самостійно застосовувати різноманітні запропоновані методики з тайм-менеджменту, дізналися про “пожирачів часу”, так звані хронографи, та використали прийоми щодо їх подолання на практиці.

Окрім методик, Сніжана Бондаренко надала декілька рекомендацій щодо управління власним часом, а ось і деякі з них:
-формулюйте чіткі цілі – це важливо для досягнення бажаного результату;
– встановлюйте часові резерви, щоб максимально вкладатися в час;
– заохочуйте себе, бо це один із шляхів подолання обмеження “Невміння керувати часом”;
– розставляйте пріоритети – це потрібно для чіткого розподілу часу;
– користуйтеся блокнотами, органайзерами, диктофоном та іншими цікавими речами або програмами, в яких Ви зможете зафіксувати важливу подію або факт.

Звичайно, це ще не все, адже існує багато засобів ефективного управління часом, тож не лінуйтеся, обирайте ту методику, яка Вам більше до вподоби та вчіться бути володарем власного часу, а разом з ним й життя!

Сабіна Гумбатова

Фото: Лія Мацак

Наталія Баранова

4 thoughts on “Тайм-менеджмент від наукового сектору ФСУ”

1. Thanks so much for providing individuals with remarkably terrific possiblity to read articles and blog posts from here. It really is so nice and as well , stuffed with a lot of fun for me and my office fellow workers to search your website no less than thrice per week to see the latest secrets you will have. Not to mention, I am certainly happy for the gorgeous things you give. Selected two ideas in this posting are absolutely the most effective we’ve had.

2. Thank you so much for providing individuals with such a breathtaking chance to read from here. It’s always very brilliant and also jam-packed with a lot of fun for me personally and my office peers to visit your web site on the least three times every week to study the latest things you have. And definitely, I’m also at all times fascinated for the amazing hints you serve. Certain 1 facts in this article are really the most impressive we’ve had.

3. I love this strategies a person supply to your content articles. I am going to book mark a person’s website and examine just as before listed here consistently kumpulan youtube terfavorit. I’m reasonably i are going to be advised numerous brand-new material correct right here! All the best ! for an additional!