Нова голова волонтерського сектору ФСУ

У найбільш людяному секторі ФСУ відбулися зміни. Волнтерський рух «Студентське серце» набув нового керівника!
Двадцять третього лютого пройшли дебати, де позмагатися за подану посаду змогли найвідповідальніші волонтери з факультету соціології та управління. Заявки відправили два кандидати – Анна Штефан і Катерина Васюкова. Дівчата презентували себе, розповіли про свій волонтерський досвід. Так само, студентки представили програму за для подальшої реалізації. Анна запропонувала волонтерам попрактикуватися в іпотерапії і дельфінотерапії, а Катерина – структурувати сектор, розподіливши обов`язки за видом діяльності. Після виступів, кандидати відповідали на чималі питання від аудиторії стосовно складностей роботи в секторі та розподілу обов`язків між учасниками руху “Студентське серце”.

Вибори проходили анонімно, кожен мав власний бланк. Результати наступні:
Анна Штефан – 12 голосів
Катерина Васюкова-16 голосів
Новою главою Волонтерського сектору «Студентське серце» стала студентка першого курсу спеціальності “соціальна робота” Катерина Васюкова! Своїм заступником Катя призначила Руслана Горбенко, який також є студентом першого курсу спеціальності “соціальна робота”. Від усієї душі вітаємо Катю, бажаємо їй успіхів у всіх починаннях, терпіння , нових ідей.

Також, волонтери нашого сектору вдячні Нателі Недавній, попередній голові, за неоціненний вклад у розвиток спільної справи, волонтерства.

Пам`ятайте, що творити добро – легко!

Кристина Чишко

Фото: Анна Кобець