Представники факультету соціології та управління ЗНУ, у навчальному році 2016-2017, проводять чимало корисних зустрічей із школярами. Тренінги від ФСУ розвивають в учнях якості справжніх лідерів. Зокрема, цьому сприяє участь у подібних заходах голови студентської ради ФСУ Едуарда Бойко, який не тільки розповідає про лідерство та мотивацію слухачам, але й практично (за допомогою ігор та завдань) демонструє справжні вольові риси людини.

Формат тренінгів зацікавив й юних медіа фахівців з гуртка журналістики “Проба пера”. Перша зустріч від голови студентської ради ФСУ була присвячена лідерству, роботі в команді та питанням мотивації. Тренінг відбувся двадцять шостого листопада й запам`ятався, як завжди, цікавою лекцією та розважливою практичною частиною. Журналісти-початківці дізналися чимало фактів, що знадобляться їм, безпосередньо, в професійній діяльності.

Тренінг «Створення І Реалізація Проектів» для школярівВдруге, гурток журналістики “Проба пера” запросив Едуарда Бойко на передодні новорічних свят. Тема, на цей раз, лунала наступним чином: “Створення та реалізація проектів”. На передноворічну зустріч із школярами голова студентської ради ФСУ з`явився в компанії голови сектору проектного менеджменту ФСУ Володимира Прокопова. Тренінг відбувся десятого грудня у Центрі творчості на Чарівній, де журналістів знову чекали корисні завдання за для закріплення теоретичного матеріалу. Проектна діяльність невід`ємно пов`язана із медіа сферою, де майже кожен намагається втілити нові ідеї та розробити цікаві шляхи щодо розповсюдження актуальної для суспільства інформації. Другий тренінг був складнішим за змістом ніж перший, адже сам напрямок діяльності став відкриттям для учасників події. Та, все ж таки, журналісти швидко зосередилися та із цікавістю виконували вправи, працюючи  над створенням основ для майбутнього проекту. Спікери тренінгу зробили акцент саме на етапах створення проекту, постановці мети та визначенні особливостей роботи в колективі.

Третій тренінг відбувся зовсім нещодавно. І коли лютий продовжував випробувати всіх нас морозами, в колективі гуртка “Проба пера” панувала тепла атмосфера. Одинадцятого лютого пройшов ще один захід, присвячений «Азам риторики». Тренером, як й у попередні рази, був Едуард Бойко. Розбір складного напрямку дав зрозуміти, що правильне використання поданої тематики приведе журналіста будь-якого віку до успіху і знадобиться кожній людині під час вирішення побутових ситуацій.

Це була лише невелика частина тренінгів 2016-2017 від факультету соцології та управління. Чекаємо всіх бажаючих на зустрічі вісімнадцятого лютого в Запорізькому національному університеті, де на школярів чекають найкращі доповідачі ФСУ – декан факультету, заступники декана, завідувачи кафедр ФСУ, науковці факультету та голова студентської ради ФСУ. Вже незабаром на сайті з`явиться остаточний час та теми тренінгів зустрічі. Слідкуйте за подіями факультету соціології та управління ЗНУ!

Олександра Шевченко

Катерина Ковтун

Фотозвіт http://fsu.org.ua/2017/02/13/тренінги-від-фсу/ від Анни Кобець

3 thoughts on “Курс тренінгів для гуртка журналістики “Проба пера””

1. I precisely wished to say thanks once again. I am not sure the things that I would’ve handled without the type of hints shown by you about that area of interest. Certainly was an absolute daunting circumstance in my view, nevertheless taking note of the very well-written tactic you solved it forced me to jump over joy. I’m just grateful for this work and thus believe you find out what a powerful job you’re undertaking instructing many people with the aid of your site. I’m certain you haven’t come across any of us.

2. I enjoy you because of all of your effort on this site. My mother enjoys conducting research and it is obvious why. Many of us hear all relating to the dynamic manner you create invaluable guidelines by means of the web blog and therefore improve participation from others on the theme while my princess is truly starting to learn so much. Have fun with the remaining portion of the year. You have been performing a terrific job.

3. I precisely desired to say thanks again. I do not know the things that I might have made to happen without these thoughts contributed by you over this question. It truly was an absolute challenging scenario in my position, however , discovering this expert tactic you handled the issue took me to weep with joy. Extremely happy for the help and as well , expect you comprehend what an amazing job you’re doing teaching other individuals thru your web site. I am certain you haven’t met any of us.