k4BiYRZ5e2I

Ділова гра “World Cafe” на ФСУ

Науковий сектор продовжує свою співпрацю з іншими університетами. 20 грудня відбувся просто неймовірний захід під назвою «World cafe», до якого долучились науковці із Запорізького державного медичного університету.

World cafe  –це метод сфокусованого неформального обговорення. Сьогодні він користується великою популярністю у всьому світі.  До нього звертаються, коли виникає потреба у комплексному вирішенні проблем, об’єднанні кількох точок зору та у створенні нестандартних рішень.

Організатори намагались  підібрати найактуальніші та найцікавіші питання для учасників, тому у кожного була  можливість взяти участь у виборі тематики. Наші молоді науковці обрали тему – “Кінець семестру або як дожити до новорічних свят”.

Факультет соціології та управління провів подібний захід вже вдруге . На учасників чекав корисний та пізнавальний тренінг від студентки-соціолога Євгенії Крашевської, інтерактивна ділова гра, затишна атмосфера та велика і приємна компанія.

CK8V2oBr9tc

Голова Наукового сектору Сніжана Бондаренко переконана в ефективності такого методу: “World cafe” є універсальним способом не лише спілкуванння загалом, а й технологією вирішення різноманітних проблем, пошуку альтернатив та креативних рішень. Гадаю, що не тільки для студентів спілкуванння в такій формі є необхідним та можливим. Метод” Світового кафе” підходить бідь-яким категоріям як віковим так і соціальним. Сподіваюсь, що в подальшому ми спробуємо й інші схожі методи».

Рая Волошина

Фото: Наталія Баранова