Науковий сектор продовжує свою співпрацю з іншими університетами. 20 грудня відбувся просто неймовірний захід під назвою «World cafe», до якого долучились науковці із Запорізького державного медичного університету.

World cafe  –це метод сфокусованого неформального обговорення. Сьогодні він користується великою популярністю у всьому світі.  До нього звертаються, коли виникає потреба у комплексному вирішенні проблем, об’єднанні кількох точок зору та у створенні нестандартних рішень.

Організатори намагались  підібрати найактуальніші та найцікавіші питання для учасників, тому у кожного була  можливість взяти участь у виборі тематики. Наші молоді науковці обрали тему – “Кінець семестру або як дожити до новорічних свят”.

Факультет соціології та управління провів подібний захід вже вдруге . На учасників чекав корисний та пізнавальний тренінг від студентки-соціолога Євгенії Крашевської, інтерактивна ділова гра, затишна атмосфера та велика і приємна компанія.

CK8V2oBr9tc

Голова Наукового сектору Сніжана Бондаренко переконана в ефективності такого методу: “World cafe” є універсальним способом не лише спілкуванння загалом, а й технологією вирішення різноманітних проблем, пошуку альтернатив та креативних рішень. Гадаю, що не тільки для студентів спілкуванння в такій формі є необхідним та можливим. Метод” Світового кафе” підходить бідь-яким категоріям як віковим так і соціальним. Сподіваюсь, що в подальшому ми спробуємо й інші схожі методи».

Рая Волошина

Фото: Наталія Баранова

3 thoughts on “Ділова гра “World Cafe” на ФСУ”

1. I and also my friends came viewing the great pointers on your web site and so all of the sudden I had a terrible feeling I never thanked the web blog owner for those tips. Those men were definitely as a consequence excited to learn all of them and already have definitely been enjoying them. I appreciate you for actually being indeed thoughtful and for opting for these kinds of superior things most people are really eager to be aware of. My very own honest regret for not saying thanks to earlier.

2. I want to convey my appreciation for your generosity for those who must have assistance with this particular area. Your special dedication to passing the solution all-around ended up being extremely interesting and have specifically permitted individuals much like me to arrive at their dreams. Your amazing interesting key points denotes this much to me and far more to my office workers. Thanks a lot; from each one of us.

3. Thanks so much for providing individuals with an extremely terrific chance to read in detail from here. It is usually very pleasing and as well , jam-packed with a good time for me personally and my office acquaintances to search your website the equivalent of thrice in one week to read through the newest stuff you have got. And definitely, I’m certainly motivated with your exceptional tactics served by you. Some 3 ideas in this posting are unquestionably the simplest we have all ever had.